iPhone modellen

In 2007 introduceerde Apple de allereerste iPhone. Deze iPhone zorgde voor een revolutie op de telefoonmarkt. Het behoorde tot de eerste telefoons met een touchscreen dat naar behoren werkte. Sinds die tijd kwamen er steeds meer smartphones op de markt, en zijn ze tegenwoordig niet meer weg te denken.

Wat de iPhone van het begin een groot succes maakte, was de App Store. Hier konden ontwikkelaars hun eigen applicaties voor ontwikkelen en publiceren voor een miljoenenpubliek. Naast het gebruiken van apps, kan een iPhone natuurlijk nog heel veel meer. Uiteraard kan je nog bellen en sms’en met de iPhone ;), daarnaast kan je ook foto’s en video’s maken en bekijken, muziek luisteren, internetten en nog veel meer. Hierdoor wordt de iPhone een alledaags gebruiksobject.

Apple-iPhone-logo

Sinds 2007 heeft Apple al een flink aantal smartphones gelanceerd:
– iPhone X, release medio november 2017.
– iPhone 8, release medio oktober 2017.
– iPhone 8 Plus, release medio oktober 2017.
– iPhone 7, release medio oktober 2016.
– iPhone 7 Plus, release medio oktober 2016.
– iPhone 6s, release medio oktober 2015.
– iPhone 6s Plus, release medio oktober 2015.
– iPhone 6, release medio september 2014.
– iPhone 6 Plus, release medio september 2014.
– iPhone 5s, release medio oktober 2013.
– iPhone 5c, release medio oktober 2013.
– iPhone 5, release medio september 2012.
– iPhone 4s, release medio oktober 2011.
– iPhone 4, release medio juli 2010.

Op de pagina van de desbetreffende iPhone is van alles te vinden over dat model. Zo vind je er alle specificaties, al de andere informatie en de beste iPhone abonnementen. De iPhone behoort wel tot het hoogste segment in de markt als het gaat om performance, en daar is de prijs ook helaas naar. Gelukkig bestaan er ook nog iPhone aanbiedingen, waardoor je je geliefde iPhone model voor een lagere prijs dan in eerste instantie kan bestellen.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general