iPhone XS abonnement

iphone xs

De iPhone XS is in 2018 uitgekomen en staat bekend om z’n grootse scherm. Deze zogenaamde Super Retina-display is kraakhelder en de iPhone XS bezit tot nu toe de grootste versie.

De iPhone XS is tegelijk uitgekomen met de iPhone XS Max en iPhone 8 Plus.

Andere features zijn de de snellere Face ID en een vernieuwde A12 Bionic chip processor voor vermogen. Naast dat deze iPhone aanzienlijk veel sneller is, heeft het een dual camera systeem voor enorm scherpe foto’s.

iPhone XS abonnement

Vergelijk hieronder de abonnementen voor de iPhone XS.

Super Retina Display

Het nieuwe scherm van Apple maakt gebruik van de innovatieve OLED technologie waardoor het scherm een heel hoge resolutie heeft met natuurlijke look.

De kleuren worden heel nauwkeurig weergegeven. Dit kan je duidelijk zien bij het maken van foto’s in HDR modus en het bekijken ervan.

Wist je al dat de iPhone XS de grootste iPhone-display ooit heeft? Indien je nog groter wilt, bekijk dan de iPhone XS Max!

De iPhone XS heeft een 5,8 inch display.

Sterker & Mooier

De iPhone XS wordt in 2018 gemaakt met nieuwe, fantastische materialen.

Het glas is hierdoor vele malen sterker dan voorheen. Ook kan de iPhone worden geleverd in drie verschillende kleuren. Eigenlijk zijn dit drie verschillende uitvoeringen, gemaakt van een ander soort materiaal.

Zo heb je in 2018 de nieuwe goudkleurige uitvoering. Evenals voorgaand jaar, komen de kleuren spacegrijs en zilver gewoon terug.

Apple noemt de nieuwe beschermingstechnologie van de randen “nauwkeurig gefabriceerde banden van roestvrij chirurgisch staal”. Verder geeft dit een nieuw niveau aan de water- en stofbestendigheid.

Verbeterde Features

Ondanks dat de materialen al verbeterd zijn, laat Apple het hier niet bij. De iPhone XS verwelkomt de innovatie van twee andere functies:

Face ID

De originele Face ID is opgepakt in dit ontwerp maar enorm verbeterd. De geavanceerde Face ID is nu nog sneller en veiliger.

De iPhone XS geeft toegang tot je telefoon in letterlijk een ogenblik. Zo kun je in één oogopslag jouw iPhone ontgrendelen, inloggen bij apps en betalingen doen.

Verwelkom de nieuwe versie van gezichtsherkenning. Nog sneller. Nog veiliger.

Draadloos Opladen

Ten opzichte van de vorige iPhone X, heeft de XS een glazen achterkant. Dankzij deze nieuwe uitvoering kan je de iPhone nu nog sneller opladen.

Ook is er dus draadloos opladen beschikbaar!

A12 Bionic-Chip

Deze nieuwe chip is een nieuw ontwikkelde processor van Apple die de iPhone XS vele malen krachtiger maakt.

Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de 50% snellere grafische prestaties en 50% minder stroomgebruik in de cores.

Verder zijn de prestaties veel sneller dankzij de 8-core neural engine.

Dual Camera

Naast voorgaande, veelbelovende, functies heeft de iPhone XS ook nog een baanbrekend dual camera-systeem.

Dit betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je je camera bent vergeten, want die heb je altijd op zak!

De iPhone XS treedt een enorm verbetering voor de fotografie wereld te binnen. Een gloednieuwe sensor maakt gebruik van ISP en Neural Engines om jou de mooiste foto’s te bezorgen.

Verder worden je foto’s nog veel beter dankzij onderstaande features:

  • Slimme HDR
  • Diepere Pixels
  • Verbeterd Bokeh-effect
  • Verstelbare Diepteregeling
  • Portretmodus
  • 4K-videomodus
  • TrueDepth-camera

De Dual Camera bestaat uit twee 12 MP camera’s aan de achterzijde. Van deze twee camera’s is één een groothoeklens en de ander een telelens.

Uniciteit

Elke iPhone is uniek. Dit dankt Apple aan hun visie op privacy, beveiliging en de prioriteit op recycling.

Niet te vergeten: de iPhone XS levert geavanceerde 4G LTE voor supersnelle download snelheden. Als dat nog niet genoeg is, kan je tot maar lieft 512GB opslaan aan opslagvermogen op je iPhone!

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general