iPhone 5SE mockup foto’s verschijnen online

iPhone 5SE mockup foto’s verschijnen online

Apple zou al langere tijd denken aan een nieuwe 4 inch iPhone. Deze telefoon, gedoopt tot iPhone 5se, zou al binnenkort aangekondigd worden door Apple. Op 15 maart is namelijk de verwachting dat Apple, naast een nieuwe iPad en iets nieuws voor de Apple Watch, de nieuwe iPhone 5se aan gaat kondigen. De iPhone 5se release zou vervolgens al op 18 maart plaatsvinden, waardoor de standaard pre-order wat anders zou verlopen.

iPhone 5se foto’s

Nu gaan er foto’s rond die van die nieuwe iPhone 5se zouden zijn. Deze laten zien hoe we de iPhone 5se dus kunnen verwachten. Zo zou Apple de aan/uit-knop naar de rechter zijkant verplaatsen, in plaats van bovenop het toestel. Verder zien we wat elementen van de iPhone 5 en iPhone 5s, en komen de afgeronde randen meet van de iPhone 6 en iPhone 6s. Wat opvalt is dat de afbeeldingen geen Touch ID tonen. Toch verzekert de bron dat de iPhone 5se wel de vingerafdrukscanner zal hebben.

iphone-5se-foto

iPhone 5se specificaties

Als we de geruchten mogen geloven, dan wordt de iPhone 5se in feite een kleine versie van de iPhone 6s. De specificaties met dat toestel zouden namelijk sterk overeenkomen. Het enige verschil zou 3D Touch kunnen zijn, waar het op de iPhone 5se dan wel weer mogelijk is om gebruik te maken van Live Photos. De iPhone 5se zal beschikbaar zijn in vier verschillende kleuren: goud, zilver, grijs en roségoud. Daarnaast kan je kiezen uit 16 of 64 GB interne opslag. De prijs zal overeenkomen met die van de iPhone 5s.

iphone-5se-foto2

Zoals gezegd kunnen we de iPhone 5se al op 15 maart verwachten, mooi een half jaar nadat Apple de iPhone 6s en iPhone 6s Plus aangekondigd heeft, en een half jaar voordat we de iPhone 7 kunnen verwachten. Drie dagen daarna, 18 maart, zal de release van de iPhone 5se zijn. Of dit ook voor Nederland geldt, is nog onbekend.

(bron)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general