Apple heeft de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus onlangs aangekondigd op het evenement van 7 september 2016. Zoals ook met de andere toestellen, zal ook de iPhone 7 weer te koop zijn in Nederland. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus release zal op 16 september plaatsvinden. De pre-orders bij Apple beginnen een week eerder, op 9 september vanaf 9:01. Nederland zit bij de eerste landen die de iPhone 7 kan krijgen. Wil je een iPhone 7 kopen? Lees dan eens verder.

Bij een groot aantal webwinkels en providers kan je je alvast inschrijven voor een iPhone 7 of iPhone 7 Plus voor de pre-order fase. Zie onderstaande tabel voor de online shops, om alvast de iPhone 7 te kopen.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
Mobiel Vanaf € 769 Pre order Meer info
KPN Vanaf € 769 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf € 769 Pre order Meer info
Belsimpel Vanaf € 769 Pre order Meer info
GSMwijzer Vanaf € 769 Pre order Meer info
Coolblue Vanaf € 769 Pre order Meer info
Tele2 Vanaf € 769 Pre order Meer info

iPhone 7 / 7 Plus pre-order

Wil je zeker zijn dat je de eerste in Nederland wordt die de iPhone 7 in zijn handen krijgt? Dan kan je eens kijken naar de pre-orders voor deze nieuwe iPhones. Kijk eens bij onderstaande aanbieders op de site voor meer informatie, met de vanaf prijs per telefoon, en reserveer de iPhone.

Mobiel: iPhone 7 Plus 909,-
Mobiel: iPhone 7 769,-

Belsimpel: iPhone 7 Plus 909,-
Belsimpel: iPhone 7 769,-

Het is daar ook mogelijk om alvast de voorlopige iPhone abonnementen voor de iPhone 7 te bekijken. Het is nog niet helemaal zeker of dit ook de prijzen en abonnementen zullen worden bij de daadwerkelijke Nederlandse release, die kunnen lager uitvallen. Bij de release van de iPhone 7 in Nederland zal je op iPhoneabonnementen.com ook een handig overzicht vinden van de beste aanbiedingen voor de iPhone 7.

Comments

comments