iPhone 11 Pro Max abonnement

Sinds 10 september biedt Apple de 11e generatie iPhones aan, waaronder de iPhone 11 Pro Max!

Bekijk hier de beste deals voor het aankomende flagship!

Vanaf 13 september zal de nieuwe smartphone te pre-orderen zijn en de week daarop heb je ‘m in huis! Anders liggen ze 20 september in de winkels.

Bekijk hieronder direct de beste aanbiedingen per provider:

iphone 11 pro max

iPhone 11 Pro Release

De nieuwste generatie iPhones (Gen. 11) is 10 september aangekondigd en zal vanaf 13 september om 14:00 NL tijd stipt open gaan voor pre-orders. Een week later op 20 september heb je de nieuwste iPhone in huis of liggen de drie nieuwe modellen in de Apples winkels in Nederland.

iPhone 11 Pro prijzen

iphone 11 pro uitvoeringen

De iPhone uit 2019 komt met drie verschillende capaciteiten waarvan de hoogste nu zelfs 512 GB is. Anders dan voorgaande jaren kan je nu de iPhone 11 Pro Max in maar liefst vier verschillende nieuwe kleuren bestellen van de beste kwaliteit. De kleuren spacegrijs, zilver, middernachtgroen en goud zijn hiernaast te bekijken met de prijzen.

De prijzen voor de iPhone 11 Pro Max zijn als volgt:

 • iPhone 11 Pro Max 64 GB: € 1125
 • iPhone 11 Pro Max 256 GB: € 1228
 • iPhone 11 Pro Max 512 GB: € 1439

Specificaties

De Pro Max versie van de iPhone 11 is de eerste die volgens Apple ‘Pro’ en ‘Max’ in de naam mag hebben. Dit dankt de smartphone voornamelijk aan het baanbrekende triple camera-systeem dat ontzettend veel nieuwe mogelijkheden biedt. Verder maakt de gebruiker kennis met een verlengde batterijduur en een geheel nieuwe processor.

Triple camera-systeem

Het Pro Max camera-systeem is een van de beste innovaties van Apple. De geavanceerde technologie biedt een hele hoop nieuwe functies. Dankzij de ultragroothoeklens krijg je 4x zoveel van je omgeving in beeld als voorheen. Daarnaast schiet je de meest kleurrijke foto’s met een gebrek aan licht en is je videocamera vele malen scherper. De iPhone Pro Max biedt niks anders dan de hoogste kwaliteit, het is een geheel nieuwe ervaring.

iphone 11 pro camera

Ultragroothoekcamera

Evenals de iPhone 11 heeft de Pro Max versie een ultragroothoekcamera van 12 MP. Deze ondersteunt de breedste beelden bij het maken van foto’s en video’s.

Groothoekcamera

De groothoekcamera van 12 MP ondersteunt optische beeldstabilisatie en 100% focus pixels. Hierdoor worden jouw foto’s en video’s enorm natuurlijk en kleurrijk. Ook gaat de kwaliteit, ofwel resolutie, significant omhoog.

Telelenscamera

De telelens camera is de extra camera ten opzichte van de originele iPhone 11. De Pro Max variant biedt met de telelenscamera extra optische beeldstabilisatie en dubbele (2x) optische zoom met een 12 MP sensor.

Lijst Specificaties

 • A13 Bionic-chip
 • Audiozoom
 • 4x meer in beeld
 • Media-editor
 • Nachtmodus
 • Portretmodus
 • Slimme HDR
 • Super Retina XDR Pro-display
 • Haptic Touch
 • Snellaadfunctie

Super Retina XDR-display

De nieuwe display van Apple is de helderste en scherpste iPhone display tot nu toe. Het is zonder problemen zichtbaar in elk licht. Verder maakt het gebruik van speciale OLED-technologie, een verbetering ten opzichte van de iPhone 11. Ook is er een veel bredere kleurweergave en is de display dankzij TrueTone beter voor je ogen. Via Haptic Touch kom je in no-time bij de context menu’s van je apps. Face ID is verbetert waardoor het nog veiliger, maar vooral sneller is.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general