iPhone 12 abonnement

De verwachtingen waren hooggespannen toen in oktober 2020 de IPhone 12 op de markt kwam. De beloftes van Apple logen er dan ook niet om. Het design breekt met de traditie die met de iPhone X is ingezet. Apple grijpt terug naar de iconische vormen die we kennen van de iPhone 5S. Maar daar houdt de vergelijking qua vorm dan ook direct mee op. De iPhone 12 kenmerkt zich door een hoekig metalen frame met rechte randen. Het platte scherm loopt evenwijdig met de behuizing en lijkt er zelfs een beetje op te liggen. En weet je wat ook leuk is? De iPhone 12 is het eerste model sinds de iPhone X dat weer uit zichzelf rechtop kan staan. Handig als je een filmpje wil kijken of een foto met de timer wilt maken. Een iphone abonnement kiezen valt nog niet mee, en dan moet je ook nog een kleurtje uitzoeken. Wordt het zwart, wit, rood, blauw of toch groen? Voor dat je je daar druk over maakt is het belangrijk om je te verdiepen in het goedkoopste iphone 12 abonnement. 

IPhone 12 vergelijken

De iPhone 12 is verkrijgbaar in vier verschillende varianten. Basic, Pro, Pro Maxi en Mini. Eigenlijk doet ‘Basic’ geen recht aan het instapmodel van Apple. Hij is namelijk bloedsnel door een gloednieuwe processor. Bovendien is hij voorzien van een strak oled-scherm en heeft ‘ie natuurlijk 5G. Leuk is ook de IP68-certificering wat betekent dat de iPhone 12 stofdicht en waterdicht is tot ongeveer 6 meter. Fijn om te weten als je verrast wordt door een pittige plensbui. Nu nog een iPhone 12 abonnement. 

Lach naar de camera
De iPhone 11 blonk uit door zijn revolutionaire camera een 12 megapixel-resolutie, daarom heeft de iPhone 12 dezelfde cameramodule met meegekregen. Dus het toestel heeft wederom twee lenzen achterop en één lens voorop. Op de achterzijde bevindt zich een groothoeklens en ultra-groothoeklens waarmee je prachtige wijde foto’s maakt. Met de hoofdcamera maak je foto’s zoals je gewend bent. En ’s nachts? Dankzij de opgewaardeerde nachtmodus en de wijde ‘kijk’ van de groothoeklens vangt de iPhone veel licht op. Dat zorgt ervoor dat de belichting altijd goed is, ook als de zon onder is. 

Social mania!
Ook voor de mensen die druk zijn met social media kunnen hun hart ophalen met de iPhone 12. Met de vernieuwde videostabilisatie op alle drie de camera’s komen je foto’s altijd haarscherp op Instagram en TikTok. Wil je je foto’s en video’s naar een volgend level brengen? Kijk dan naar een iphone 12 abonnement voor de iPhone Pro of iPhone Por Max want die onderscheiden zich nóg meer qua camera en software.  

Doei lcd, hallo oled
Zodra je een iPhone 12 abonnement hebt afgesloten en je het toestel uit de verpakking haalt valt het platte 6,1 inch scherm direct op. Net zo groot als de iPhone 11, maar dan oled. Of beter gezegd het Super Retina XDR oled-scherm vervangt definitief lcd. Dat dit een superieure beeldkwaliteit is zie je onmiddellijk aan de natuurgetrouwe kleuren en sterkere contrasten. Oled zal vooral voor film- en game fanaten een echte eye opener zijn als het gaat om kleur en contrast. Wat ook wel fijn is dat het scherm van de iPhone 12 veel minder snel barst en krast dan zijn voorgangers. Apple claimt dat dit komt door het gebruik van een speciaal Ceramic Shield. Allemaal leuk en aardig, maar koop toch maar een beschermhoesje. 

Razendsnel
Ook als je het goedkoopste iphone 12 abonnement afsluit voert het toestel razendsnel zijn taken uit. Gamen, streamen, uploaden en downloaden is geen enkel probleem voor de nieuw A14 processor van Apple. Deze processor is niet alleen veel rapper dan zijn voorganger de A13, maar ook aanzienlijk spaarzamer met energieverbruik. Je accu gaat daardoor echt langer mee. 

Besturing en opslag
Als we de iPhone 12 vergelijken met zijn voorganger hebben ze naast de camera’s nog iets gemeen. De grote software-update van 2020 doet het besturingssysteem iOS 14 van de iPhone 12 absoluut geen kwaad. Zo kun je thuisscherm helemaal customizen en naar je eigen smaak vormgeven. Als je bedenkt dat Apple over het algemeen om de 5 jaar met een software-update komt dan zit je met de iPhone 12 voorlopig wel goed. Net zoals de iPhone 11 is dit toestel beschikbaar met drie opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB. De eerste voldoet voor de meeste gebruikers prima. Maar als je veel online zit en regelmatig muziek en films download, upload en opslaat zouden we 128 of, om helemaal zeker te zijn, 256GB aanraden.  

Klaar voor 5G
Het klinkt gek maar de iPhone 12 is toch echt pas de eerste iPhone met 5G. Aangezien 5G in de toekomst de nieuwe standaard wordt is het wel handig dat je telefoon daarop voorbereid is. Het wordt helemaal interessant als je bedenkt dat het snelste component, de zogenaamde 3,5GHz-frequentieband, in 2022 wordt geveild. Ook als je bedenkingen hebt bij 4G is het zoeken van het goedkoopste iphone 12 abonnement de moeite waard, want het toestel doet het ook prima op 4G. En omdat 5G nog niet overal in Nederland even goed werkt schakelt het toestel automatisch naar 4G als dat nodig is.


Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general