iPhone 12 Pro abonnement

 

Hij is er! De iPhone 12 Pro! De fans zaten al met smart te wachten op dit juweeltje van Apple. En het was het wachten absoluut waard. Als je al een tijdje tegen een iPhone 12 Pro abonnement zat aan te hikken, is het nu hét moment om op zoek te gaan naar het goedkoopste iPhone 12 Pro abonnement. Ga maar na! Het design is retro en high tech tegelijkertijd. Op het eerste gezicht doet het hoekige design denken aan de iPhone 4 en iPad Pro, maar als we beter kijken vallen direct het grotere platte 6,1 inch oled-scherm en de 4 camera-sensoren met de revolutionaire LiDAR-dieptesensor op. Als we de iPhone 12 Pro vergelijken met zijn voorganger is het duidelijk dat we echt te maken hebben met een nieuwe generatie en niet met een upgrade van de succesvolle iPhone 11. De behuizing is van metaal en verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, grafiet en blauw. Dankzij de Ceramid Shield die een laagje over het scherm vormt is deze beter beschermt tegen beschadigingen bij vallen en krassen. De achterzijde is gemaakt van glas om draadloos opladen mogelijk te maken. Ook nieuw is MagSafe. Dit zorgt ervoor dat het toestel door middel van magneetjes draadloos oplaadt. De oplader van MagSafe moet natuurlijk wel aangesloten zijn op het lichtnet.

Ben ik in beeld?

Je bent zeker in beeld met een scherm van 6,1 inch in plaats van 5,8 inch. En dat terwijl de iPhone 12 Pro niet echt veel groter is dan de iPhone 11. Dat komt omdat de randen rond het scherm dunner zijn. Apple heeft met de iPhone 12 ook definitief afscheid genomen van lcd. Het zogenaamde Super Retina XDR oled-scherm biedt een resolutie van maar liefst 2532 bij 1170 pixels. Dit scherm tovert prachtige diepe kleuren tevoorschijn met diepe tinten zwart en hdr-ondersteuning. Het is dus absoluut de moeite waard om op zoek te gaan naar het goedkoopste iPhone 12 Pro abonnement. De notch is er ook nog steeds voor Face ID die geavanceerde gezichtsherkenning faciliteert. Dat betekent wel dat er een hoekje uit het scherm wordt opgeofferd en dat vindt niet iedereen even fijn. 

Camera iPhone 12 Pro

In 2019 werd de iPhone 11 Pro uitgerust met een derde cameralens en nachtmodus. Deze upgrade is nog steeds ongeëvenaard en dus ook door Apple toegepast op de iPhone 12 Pro. En toch hebben ze en nog een extra feature in weten te stoppen, namelijk de LiDAR-sensor. Deze heeft zijn waarde allang bewezen in de iPad Pro 2020. Het werkt als volgt. De sensor meet de afstand tussen de camera en het te fotograferen of te filmen object of persoon. Dit draag substantieel bij aan de kwaliteit van de portretmodus en bij het gebruik van Augmented Reality Apps. Op de achterkant van het toestel zie je drie camera’s zitten. Een normale camera, een groothoeklens voor wijde shots en een telelens om te zoomen. Natuurlijk zijn er verbeteringen aangebracht in de camera’s. Zo werken ze onder andere met de nachtmodus. Dat wil zeggen dat je foto’s altijd scherp zijn ook als er weinig tot geen daglicht meer is. Video’s maken als een echte pro kan dankzij de kraakheldere 4K-resolutie. Tel daar de 60 frames per seconde bij op en je produceert in een handomdraai 10 bit-hdr filmpjes. Als jij echt serieus bezig wilt zijn met film en video dan is een iPhone 12 pro abonnement op je lijf geschreven. Tot slot zorgt de verbeterde autofocus en optische beeldstabilisatie ervoor dat je foto’s altijd scherp zijn, ook als je handen even niet zo heel vast zijn.

Hoeveel betaal je voor de iPhone 12 Pro?

Hoewel de aanschafprijs per aanbieder enigszins kan schommelen kunnen we stellen dat de iPhone 12 Pro net zo duur is als zijn voorganger. De prijs begint bij zo’n € 1.159, – voor een toestel met een opslagcapaciteit van 128GB. Hoe meer opslag hoe hoger de prijs voor 256GB leg je € 1.279, – neer en voor de maximale opslagcapaciteit van 512GB moet je € 1.509, – aftikken. Maar dan heb je ook wel een beest van een telefoon die nog jaren de standaard zet in mobiele telefonie. 

Kan snel ik een abonnement iPhone 12 Pro afsluiten?

Op zich bieden vrijwel alle providers een iPhone 12 pro abonnement aan. Wat de beste en het goedkoopste iPhone 12 Pro abonnement is kun je zelf uitzoeken door ze goed te vergelijken. Maar voordat je de iPhone daadwerkelijk binnen hebt kan per aanbieder nogal verschillen. Zowel de normale iPhone 12 als de Pro variant zijn sinds 23 oktober 2020 op de markt, maar zelfs als je hem nu pas bestelt kan het nog wel een paar weken duren voor hij bij jou op de mat valt. Dat geldt in mindere mate als je een iPhone 12 pro abonnement bij een telecomaanbieder bestelt want die krijgen altijd voorrang bij Apple.

 

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general