iPhone 12 mini abonnementen

Wat zijn de kosten van een iPhone 12 Mini abonnement?

Klein maar fijn, zo kun je de gloednieuwe iPhone 12 mini wel omschrijven. Deze kleinste telg van de iPhone 12 familie zal veel gebruikers bekoren. Ideaal voor iedereen die veel liever een kleinere telefoon wil die makkelijk in een broekzak past en met één hand te bedienen is. Maar tegelijkertijd krijg je natuurlijk wel de snelheid, opslag en looks van een echte iPhone. Als dat je eisen zijn voldoet de compacte iPhone 12 Mini uitstekend. Ten opzichte van zijn grotere familieleden is de iPhone 12 Mini relatief snel leverbaar, helemaal als je een iPhone 12 Mini abonnement afsluit heb je hem binnen 1 á 2 weken in je handen. Vraag daar wel even naar bij de provider van je keuze om helemaal zeker van je zaak te zijn. Laten we er niet omheen draaien, de iPhone 12 Mini is het goedkoopste model van de 12-serie maar nog steeds aanzienlijk prijziger dan bijvoorbeeld de iPhone SE 2020. Daarentegen is de iPhone 12 Mini wel retro strak vormgegeven en beschikt hij over veel betere camera’s en een razendsnelle processor die ook klaar is voor 5G. Het design kun je het beste omschrijven als een geslaagd huwelijk tussen de iPhone 11 en de iPhone 4. Hij oogt en voelt niet meer zo fragiel door het hoekige ontwerp en harde randen. Ook qua kleur grijpt Apple terug naar het beproefde recept van blauw, groen, rood, wit en zwart. Zijn er ook minpuntjes? Misschien het feit dat de achterkant van het toestel nogal snel vlekt en dat de opslagcapaciteit begint bij 64GB wat vandaag de dag niet echt veel is. Maar dit kun je natuurlijk voor een meerprijs upgraden naar 128GB of 256GB. Als we al met al de iPhone 12 mini vergelijken met andere toestellen is het een prima keuze die nog jaren actueel blijft. 

Dubbele camera

Ook de iPhone 12 mini profiteert van de enorme stappen die de iPhone 11 heeft gemaakt op cameragebied. Dezelfde technologie is nu toegepast in de nieuwe iPhone 12 mini. Het toestel heeft ook een primaire en groothoeklens op de achterzijde. Aangevuld met de geoptimaliseerde nachtmodus om ook als het schemert of al donker is mooie foto’s te kunnen maken. De iPhone 12 mini profiteert dus maximaal van het revolutionaire camerasysteem dat werd geïntroduceerd met de iPhone 11 met uitzondering van de nieuw ontwikkelde LiDAR-sensor die de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Maxi wel hebben. 

Oled-scherm

Lcd is passé, oled is de nieuwe norm bij Apple. Waarom is overduidelijk. Het scherm dat diagonaal gemeten 5,4 inch groot is heeft officieel de naam Super Retina XDR meegekregen. Maar veel belangrijker is dat dit scherm garant staat voor diepe natuurgetrouwe kleuren en strakke contrasten. Zwart is echt zwart en wit is echt wit. Daarnaast is het scherm extra verstevigd door een zogenaamd Keramisch Schild. Hierdoor barst en krast het veel minder snel. De notch die zich in de inkeping op de voorzijde van het toestel bevindt herbergt de selfie camera en sensor voor Face ID gezichtsherkenning. Eigenlijk allemaal features die min of meer overeenkomen met de Pro en Maxi versie van de iPhone 12. Maar het grootste verschil tussen de iPhone 12 mini en andere iPhones is wel het compacte formaat dat veel mensen zal aanspreken. Dus overweeg deze argumenten mee als je de iPhone 12 mini met abonnement bij verschillende providers gaat vergelijken. `

A14-chip

Alle iPhone 12 modellen draaien op de nieuwe razendsnelle A14-processor die door Apple zelf is ontwikkeld en gefabriceerd. Daardoor werken de hardware en iOS 14 software altijd en overal soepel samen voor optimaal gebruiksgemak. Het is niet voor niets dat de A-chips van Apple al jaren de standaard zetten en als beste uit de tests komen als het gaat om kracht en snelheid. Het is op afstand de snelste processor voor smartphones ooit. Fijne bijkomstigheid is de efficiënte werkwijze van de A14-chip waardoor de opvolger van de A13-chip veel energiezuiniger werkt en je accu daardoor langer meegaat. 

Altijd bereik

Net als zijn broertjes en zusjes uit de IPhone 12-familie heeft de iPhone 12 mini een paar slimme software gimmicks. Zo schakelt hij automatisch terug naar 4G als je even niet van 5G gebruik kunt maken. Aangezien 5G op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar is, is de iPhone 12 mini helemaal klaar voor de toekomst. Ook als 5G vanaf 2022 nog sneller wordt doordat de veelbelovende 3.5GHz-frequentieband dan geveild wordt onder de bekende providers. 

Milieuvriendelijker

Net als alle andere grote merken gaat Apple de komende jaren meer energie steken in milieuvriendelijke verpakkingen en productieprocessen. Zo komt de iPhone 12 mini niet meer standaard met oplader en oordopjes. Apple wil stimuleren dat jij de lader en oortjes die je misschien nog thuis hebt liggen gebruikt. Als je een iPhone 12 mini abonnement zit er nog wel een losse usb-c-kabel in de doos van je iPhone 12. Als je echt geen oplader meer hebt liggen raden we je aan om een MagSafe-oplader te kopen. Hiermee laad je de iPhone 12 mini namelijk draadloos op. Het is sowieso interessant om de MagSafe-collectie van Apple even te checken want ze brengen ook toffe accessoires uit zoals pasjeshouders, beschermhoezen, enzovoort. 

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general