iPhone 11 abonnement

De iPhone 11 is 10 september 2019 aangekondigd. Houd deze pagina in de gaten voor de beste deals!

Of je nu wilt pre-orderen of hem na de release op 20 september wilt bemachtigen. Je bent hier op de goede plek!

nieuwe iphone 11

Bekijk de iPhone 11 bij je favoriete aanbieder, of gebruik onderstaande vergelijker van abonnementen.

Alleen het Allerbeste

Of je nu op zoek bent naar de beste mobiele camera, de snelste processor of een enorm lange levensduur van je batterij. De iPhone 11 is de telefoon die je nodig hebt.

De iPhone 11 verslaat vrijwel elke telefoon op de markt met z’n innovatieve specificaties. De batterij gaat lange tijd mee waardoor je bijna nooit meer zorgen hebt om een lege telefoon.

Bekijk ook: iPhone 11 Pro
Bekijk ook: iPhone 11 Pro Max

De beste verbetering is nog wel het dual-camerasysteem welke in een geheel nieuwe resolutie en kleurenspectrum jouw mooiste herinneringen in foto en video vast legt.

zijkant iphone 11

iPhone 11 release

De iPhone 11 is op 10 september aangekondigd, samen met onder anderen de iPhone 11 Pro (Max).

Vanaf 13 september 2019 krijg je de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen, zo kan je als eerste van je nieuwe iPhone genieten. De beste deals voor de pre-order vind je op deze site.

Een week na het pre-order moment, liggen op 20 september de nieuwe iPhones in de winkel. Dan is dus de officiële iPhone 11 release. Nederland behoort tot de eerste groep landen waar het toestel op de markt komt.

Prijs iPhone 11

iphone 11 kleuren

Deze nieuwe iPhone komt net als voorgaande jaren in verschillende opslag capaciteiten. Dit jaar zien de prijzen er echter wat schappelijker uit dan tijdens de aankondiging van de iPhone X. In 2019 biedt Apple ook een andere keuze, je kan dit jaar kiezen uit maar liefst 6 verschillende kleuren. Zo heb je dit jaar wit, zwart, groen, geel, paars en “RED”, welke hiernaast te bekijken zijn.

De prijzen zien er dit jaar als volgt uit:

 • iPhone 11 64 GB: € 689
 • iPhone 11 128 GB: € 756
 • iPhone 11 256 GB: € 882

Specificaties

De nieuwe iPhone heeft naast een nieuwe look ook een hele hoop verbeteringen in de specificaties. Ten opzichte van de iPhone Xs van vorig jaar is zelfs de camera opnieuw verbeterd. Apple beweert dat je vanaf nu nauwelijks nog een slechte foto kan maken. Ook zijn je video’s vele malen helderder en gebruiken nu 4K kwaliteit.

Lijst specificaties

 • A13 Bionic-chip
 • Audiozoom
 • 4x meer in beeld
 • Media-editor
 • Nachtmodus
 • Portretmodus
 • Draadloos opladen
 • Koppel dubbele audio
 • Slimme HDR
 • Super Retina XDR Pro-display
 • Haptic Touch
 • Snellaadfunctie
 • Verlenge batterijduur
 • 4K camera
 • Dolby Atmos
 • Dual-Sim met eSim

Dual Camera-systeem

Apple bevindt het compleet nieuwe dual camera-systeem als een van de beste verbetering van deze generaties iPhones. De ene camera is een ultragroothoeklens waardoor je ook alles buiten het beeld van je iPhone kan vastleggen. Het maken van video’s wordt even makkelijk gemaakt als het bewerken van je foto’s. En zo ontstaat ineens de beste mobiele camera van de wereld.

De andere camera is een normale 12 MP groothoek camera waardoor automatisch scherp stellen met bijvoorbeeld weinig licht nu 3x zo snel gebeurt. De andere 12 MP camera legt 4x meer van de omgeving vast dan voorgaande generaties. Hierdoor zijn je landschappen mooier, wijder en kleurrijker.

iphone 11 camera

Videos maken

Het maken van video’s is voor de iPhone 2019 ook een stuk makkelijker gemaakt. Je kan nu video’s schieten met 4K kwaliteit. De hoogste kwaliteit ooit in een smartphone. Dankzij de ultragroothoekcamera kun je naast een hoge kwaliteit ook 4x meer van je omgeving vastleggen. Een andere interessante feature van de iPhone is dat de audio tegelijk inzoomt met de video. En niet te vergeten: je bewerkt video’s even makkelijk en snel als foto’s dankzij iOS 13.

Nachtmodus

Met de nieuwe feature ‘Nachtmodus’, leg jij de beste foto’s vast bij een gebrek aan licht. De feature gaat automatisch aan als jouw iPhone 11 te weinig licht detecteert. Het gaafste is misschien nog wel dat Nachtmodus geen gebruik maakt van flits maar kleuren er alsnog helderder en natuurlijk uitzien.

Portretmodus

Jouw portretten krijgen ineens een hele andere betekenis. Waar je met de dual camera een schitterende foto maakt, doet portretmodus er een schepje bovenop. Zo heb je nu keuze uit een hele rits soorten portretten en belichtingsopties.

Liquid Retina LCD

iphone 11 liquid retina lcd

De iPhone 11 maakt gebruik van het sterkste glas ooit in een smartphone. Zowel de voorkant als de achterkant is uitgerust met gehard glas waardoor een gebroken scherm vrijwel onmogelijk is. Verder is jouw iPhone waterbestendig tot 2 meter diepte.

Het 6,1 inch liquid retina all-screen display laat alle kleuren er geweldig en natuurlijk uitzien. Dankzij TrueTone worden de weergeven kleuren op je scherm afgestemd op het licht van je omgeving. Hierdoor komt alles nog natuurlijker over. Met de nieuwe Face ID is jouw iPhone direct klaar voor gebruik wanneer je hem op pakt.

Haptic Touch

Als laatste neemt de iPhone 11 afscheid van 3D touch en verwelkomt Haptic Touch. Dankzij deze feature worden de homescreen context-menu’s nog sneller weergeven en kan jij nog sneller bij de belangrijkste features van je apps.

Oneindige batterij

Jouw batterij heeft ook weer een ongelooflijke upgrade gekregen. Deze gaat nu zonder problemen een hele dag mee en de hardware en software zorgen samen voor de beste ervaring. Apple geeft aan dat de batterij nog een uur langer meegaat dan op de iPhone XR.

Een nieuwe functie die Apple er dit jaar bij doet is de snellaadfunctie. Via deze feature ben je stukke minder tijd kwijt om met voldoende batterij percentage op pad te gaan.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general