iPhone SE accessoires

Elke keer als Apple met een nieuw model iPhone komt stroomt het internet over van bijpassende accessoires die je erbij aan kunt schaffen. Elke fabrikant van accessoires wil een graantje meepikken van de introductie waar miljoenen mensen met smart op wachten. Zo is ook het geval bij de nieuwe iPhone SE. Maar laten we eerst in vogelvlucht het toestel zelf onder de loep nemen. De letters SE staan voor Special Edition, maar wat is er dan zo speciaal aan deze iPhone? Eigenlijk luidt de volledige naam iPhone SE 2020. Het is dus een verbeterde versie van de iPhone SE die al op de markt was. Het toestel heeft namelijk dezelfde dikke specs als de iPhone 11. Denk hierbij aan de 4,7-inch liquid retina HD-display, single 12 MP groothoekcamera, touch ID en A13-processor. Natuurlijk is de iPhone SE 2020 verkrijgbaar met 64, 128 of 256 GB en in de kleuren wit, zwart en rood. Maar, terug naar de accessoires waarmee jij je iPhone SE 2020 kunt ‘pimpen’ zoals jij dat wil.

Bodyguard voor je SE
iPhone SE accessoires zijn er in alle soorten en maten. Naast accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor dit specifieke toestel zijn er natuurlijk talloze universele accessoires voor iPhone. Hoe het ook zij; je kunt je hart ophalen als het gaat om beschermhoesjes, screenprotectors en opladers. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe iPhone SE er zo lang mogelijk als nieuw uitziet zijn een beschermhoesje en screenprotector geen overbodige luxe. Nu zijn er zogenaamde book-type-hoesje die de telefoon helemaal omhullen, maar dan nog is een screenprotector een goed idee om krassen en beschadigingen te voorkomen. Bij de hoesje die het scherm niet bedekken is een screenprotector sowieso een must.

Je SE zegt wie je bent
iPhone SE accessoires zijn er niet alleen om je iPhone te beschermen. Je geeft je iPhone er ook een persoonlijk tintje mee. Zakelijk, sportief, stoer, speels of bling. Met de juiste iPhone SE accessoires maak je een statement dat bij jou past. Heel populair zijn de zogenaamde book-type-cases, flip-type-cases en back covers. De eerste twee bedekken met een flap ook het scherm waarbij je aan de binnenkant van de flap pasjes en dergelijke kunt bewaren. Bij de back covers wordt in principe alleen de achterkant van het toestel beschermd. Book-type-cases en flip-tape-cases zijn vaak van kunststof, leer, stof of nappa. Back covers vaak van plastic, rubber of thermoplastic polyurethane (TPU). TPU is een kunststof die de goede eigenschappen van plastic en silicone. Dit zorgt ervoor dat het materiaal tegelijkertijd vormvast en flexibel is waardoor het niet kan scheuren. TPU trekt geen stof aan, krast vrijwel niet en is te produceren in allerlei kleuren, maar ook in transparant.

Altijd en overal bereikbaar
Als iets irritant is, is het wel dat je iPhone-batterij leeg is en je het toestel niet op kunt laden. Daarom zijn er naast de standaard opladers ook auto-opladers en power banks. Een power bank is eigenlijk een tweede externe accu die je gebruikt als de accu van je iPhone SE leeg is. Het is eigenlijk een mobiel oplaadpunt dat je altijd bij je draagt zodat je altijd en over je  iPhone SE 2020 op kunt laden.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general