iPhone 11 accessoires

Nu de iPhone 12 op de markt is gekomen zijn de prijzen van de iPhone 11 in een klap een stuk aantrekkelijker geworden. Of je nu een los toestel koopt of een iPhone 11 met abonnement afsluit, je kunt bij veel providers kiezen uit aantrekkelijke opties. De komst van de iPhone 12 betekent geenszins dat de iPhone 11 opeens verouderd is. Integendeel, met z’n A13-processor, dubbele camera achterop (groothoeklens en ultragroothoeklens) en frontcamera met 12 megapixel-resolutie blijft het een kanon in de mobiele maatschappij. Zeker dankzij de software-updates voor iOS die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd is de iPhone 11 sneller en completer dan de meeste andere smartphones. De iPhone 11 is verkrijgbaar in de kleuren geel, paars, rood, zwart en zilver. Met 64, 128 of 256 GB opslagcapaciteit. Voor alle modellen uit de 11-serie zijn veel accessoires verkrijgbaar. Net als de iPhone 12 kan de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max draadloos opgeladen worden met een MagSafe-oplader van Apple. Verder zijn er iPhone 11 accessoires om je toestel optimaal te beschermen en verder naar jouw hand te zetten. Screenprotectors, back cover hoesjes, hoesjes met pashouder, EarPods, autoladers en powerbank opladers.

Screenprotector

Ook al is de iPhone 11 een stuk aantrekkelijker geprijsd nu de iPhone 12 in het land is, het blijft een kostbaar device. Zorg daarom dat je hem zo goed mogelijk wapent tegen barsten, beschadigen of krassen. Nadat je het scherm van je toestel hebt gereinigd met een speciaal daarvoor gemaakt reinigingsmiddel en microvezeldoekje kun je een screenprotector aanbrengen.  Dat is doorzichtig plaatje van glas of plastic dat op je scherm geplaatst wordt voor extra bescherming. Plastic is de goedkoopste oplossing maar gaat vaak bubbelen en laat sneller los. Glas is iets duurder maar veel duurzamer en krasbestendiger. Bovendien voelt glas natuurlijker aan omdat het scherm van je iPhone 11 ook van glas is. Een screenprotector is pas een van de vele iPhone 11 accessoires.

Beschermhoesjes

Om je iPhone een persoonlijke uitstraling te geven zijn ze in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Plastic, leer, rubber, stof. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ook kun je uit alle afbeeldingen kiezen die je maar kunt bedenken. Het is zelfs mogelijk om een hoesje te laten bedrukken met een foto van je hond. Of elke ander foto waarmee jij je iPhone 11 een personal touch geeft. Nu kun je kiezen om een hoesje te kopen bij een van de vele online hoesjesverkopers, maar als je echt iets wil dat de echte kenners onderscheidt van de rest ga je voor MagSafe. De fabrikanten die deze accessoires produceren zijn door Apple goedgekeurd en zijn van dezelfde hoge kwaliteit als iPhones zelf. En accessoires van MagSafe behouden lang hun waarde, net als iPhones zelf. 

Bankpas geen probleem
Om de iPhone 11 draadloos op te kunnen laden bevinden zich magneten onder de achterkant. In het verleden wilden bankpasjes met een magneetstrip nog wel eens van slag raken en niet meer werken. Sinds 2012 hebben onze bankpassen een chip waar magneten geen invloed op hebben. Dus als je een hoesjes voor je iPhone 11 koopt met pasjeshouder hoef je je geen enkele zorgen te maken dat je bankpasjes het straks niet meer doen. 

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general