iPhone X abonnement

De iPhone X is de speciale tiende editie van de iPhone. Tien jaar nadat Steve Jobs de wereld de eerste iPhone liet zien, komt de iPhone X. Lees hier meer over de specificaties, prijs, abonnementen en hoe je de iPhone X kopen kan.

iPhone X abonnement vergelijken

iPhone X release

Apple zal de iPhone X samen met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus op dinsdag 12 september aankondigen. Dit lijken de namen te worden van de opvolger van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, wat dus betekent dat we dit jaar de ‘s’ overslaan.

De iPhone X release en iPhone X pre-order zou op 15 september beginnen, waarna de telefoon op 22 september al uitgereikt kan worden aan de eerste klanten. Of deze datums ook zo zijn voor Nederland, is nog onbekend. Zodra er meer bekend is over de exacte data, dan zal je dat vinden op deze pagina.

iPhone X prijs

De iPhone X lijkt de meest speciale iPhone ooit te worden, om het tienjarig bestaan te vieren. De iPhone 8 (en 8 Plus) zullen een iPhone met verbeterpunten worden zoals we dat al wel kennen, de iPhone X wordt heel anders. De prijs kan daarom ook een stuk hoger uitvallen. Vooralsnog zijn dit de geruchten voor de iPhone X prijs. Prijs is in dollar en euro, en euro helaas duurder zoals afgelopen jaren.

  • iPhone X 64GB: 1139 euro
  • iPhone X 256GB: 1249 euro
  • iPhone X 512GB: 1359 euro

iphone-8-blush-gold-580x375

iPhone X specificaties

De prijs van de iPhone X en een iPhone X abonnement zullen dus erg stijgen ten opzichte van de andere iPhones. Maar wat krijg je daar dan voor terug? De geruchten spreken over de volgende dingen:

– Nieuw design: Het ontwerp van de iPhone X zou helemaal omgegooid zijn. Zo hoeven we geen schermranden te verwachten, behalve aan de bovenkant. Daar is wat ruimte voor de microfoon en frontcamera. Daarnaast is de achterkant waarschijnlijk ook van glas. Een randloos scherm betekent ook dat de vingerafdrukscanner zal verdwijnen. In plaats daarvan denkt Apple aan een ingebouwde scanner in het scherm.

– Gezichtsherkenning: De homeknop en daarmee de vingerafdrukscanner verdwijnen als gevolg van het nieuwe design. De iPhone X zal daarom een gezichtsherkenning krijgen om de telefoon alsnog makkelijk en snel te kunnen ontgrendelen.

– Draadloos opladen: Deze manier van opladen wordt al heel lang om gevraagd, en lijkt nu eindelijk te komen naar de iPhone X. Hiermee wordt ook een ander probleem verholpen, het luisteren naar muziek via de Lightningpoort en opladen tegelijkertijd.

– OLED scherm: Geen LCD scherm meer, maar een OLED scherm voor de iPhone X. Hierdoor krijg je betere zwarttinten, het is beter buigbaar én energiezuiniger. Bovendien geeft OLED de mogelijkheid voor een ‘always-on’ scherm, waardoor er altijd informatie op het scherm zichtbaar is. Dit kan doordat sommige pixels helemaal uitgeschakeld kunnen worden.

iPhone X abonnement

Al met al lijkt de iPhone X een geweldige telefoon te worden van Apple. Wel komt dit toestel met een flinke prijskaart, zeker als je dat vergelijkt met de iPhone 7 of iPhone 8. Een iPhone X abonnement zal daarom ook wat duurder uitkomen.

Momenteel is er nog geen informatie bekend over de iPhone X abonnementen. Hier zal na de release meer over te vertellen zijn. Tegen die tijd zal je hier ook de verschillende iPhone X abonnementen kunnen vinden, vergelijken en een iPhone X kopen. Hieronder de abonnementen voor de iPhone 7.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general