iPhone X accessoires

De X-serie iPhones van Apple luiden het begin van een nieuw tijdperk in. Het design, de snelheid en gebruiksvriendelijkheid zetten de nieuwe standaard. De toestellen zijn volledig vervaardigd van glas wat ze een futuristisch uiterlijk geven. Maar daar kleven ook risico’s aan. Glas is glad. Omdat je het toestel een groot deel van de dag in je handen hebt is de kans dat hij je een keer ontglipt groot. Ook al ben jezelf de voorzichtigheid zelve als iemand per ongeluk tegen je aanbotst kan je iPhone 11 maar zo op de grond vallen. Met alle gevolgen van dien. Wees verstandig en schaf direct een beschermhoesje aan nadat je de iPhone 11 hebt gekocht. Samen met een screenprotector beschermen die niet alleen je telefoon tegen beschadigen en krassen, ze geven je ook meer grip als je het toestel gebruikt. Dus als je zuinig bent op je toestel kies dan ook de juiste iPhone X accessoires zodat je er nog heel lang plezier van hebt. Bovendien houdt je iPhone X zijn waarde als hij er als nieuw uit blijft zien wanneer je hem ooit wilt verkopen of inruilen.

Je iPhone is een accessoire
Net zo goed als een horloge, ketting of armband is je een smartphone een accessoire die onlosmakelijk verbonden is met de rest van je outfit. Het is veel meer dan hardware en software waarmee je de hele wereld onder je duim hebt. Met een beschermhoesje past je iPhone perfect bij jouw stijl. Glamour, steampunk, kleurrijk, strak of hardrock. Er is altijd een hoesje dat je op het lijf geschreven is. En waarom zou je het laten bij eentje? Waarom niet een voor elke gelegenheid? Je wisselt je hoesje net zo makkelijk als kleding. 

What’s your case?
Als je een case voor je iPhone X zoekt kun je jezelf helemaal verliezen in het gigantische aanbod. De book-type-case is natuurlijk heel handig omdat je daarin ook je pasjes en rijbewijs kwijt kunt. De naam zegt het al, de book-type-case is een iPhone X, iPhone XR of iPhone XS accessoire die je als een boek openslaat. Een variant hierop is de flip-case-cover die omhoog openklapt. Zowel de book-type-case als de flip-case-cover beschermen je iPhone X optimaal omdat deze iPhone X accessoire je telefoon volledig omhuld.

Krasse bescherming voor je scherm
De iPhone X is voorzien van een 5.8 inch beeldscherm met Dolby Vision en HDR10 voor buitengewone beeldkwaliteit. En dat wil je natuurlijk graag zou houden. Bescherm het scherm van je iPhone daarom met een speciale screenprotector. De zijn ervan plastic en van glas. Je kunt zelfs een privacy screenprotector nemen die voorkomt dat mensen mee kunnen lezen. Of een screenprotector die het zonlicht niet reflecteert. Of een die vlekbestendig is. Hoe dan ook; met deze onmisbare iPhone X accessoire scroll je moeiteloos door website en langs social media. Je merkt niet eens dat er een screenprotector is! 

Altijd Apple juice
Een lege batterij is dé nachtmerrie voor elke iPhone-gebruiker. Met de juiste opladers heeft je toestel altijd voldoende ‘juice’, waar je ook bent. Natuurlijk heb je een standaard oplader nodig om je iPhone X thuis of op het werk op te laden. Maar er zijn uiteraard ook opladers voor in de auto en zogenaamde powerbanks. Dit zijn een soort extra externe accu’s die je meeneemt als je op pad gaat.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general