iPhone SE abonnement

Wat maakt de iPhone special edition (se) eigenlijk zo special? En welk abonnement kun je het beste afsluiten bij dit model van iPhone? Sinds dit voorjaar is de IPhone se verkrijgbaar in ons land. De iPhone se die we al langer kennen is in een nieuw jasje gestoken. Als we hem vergelijken met andere iPhones die op de markt zijn is het toestel met 4.7 inch een stuk kleiner. Gelukkig heeft hij wel de dezelfde fijne eigenschappen als de iPhone 11-modellen. Onder andere de veel betere camera, het scherpe display en de A13 Bionic chipset. Het toestel is er in wit, zwart en rood en met 64, 128 of 256 GB. En dan is er nog de vraag welk IPhone se abonnement het voordeligst is. Dat ligt helemaal aan je gebruik en wensen. We nemen de features van de iPhone se en abonnementen die worden aangeboden onder de loep. Doe er je voordeel mee!

iPhone se vergelijken
Toen Apple de allereerste iPhone introduceerde, demonstreerde Steve Jobs himself dat je het toestel met één duim kon bedienen. Het feit dat iPhones ondanks hun grote scherm zo gebruiksvriendelijk waren heeft zeker bijgedragen aan het wereldwijde succes. Met de komst van de iPhone 6 werd deze unieke feature losgelaten. Hoewel je ook nog de kleinere 5s kon krijgen. In 2016 kwam de iPhone se op de markt die tot de dag van vandaag in het assortiment is gebleven. Nog steeds een populair model dus. De iPhone se 2 is sinds dit jaar in Nederland verkrijgbaar, dat betekent dat er nog heel lang updates door Apple worden aangeboden voor dit toestel. Je gaat er dus nog jarenlang plezier van hebben.  Vandaar dat vrijwel elke telecomaanbieder een iPhone se met abonnement aanbiedt.

IPhone se met abonnement
Vrijwel alle telecombedrijven bieden een iPhone se met goedkoop abonnement aan. Maar wat is de slimste keuze voor jou? Het goedkoopste iphone se abonnement ligt natuurlijk voor de hand. Een contract van 2 jaar met gratis toestel lijkt in eerste instantie het voordeligst. Maar misschien kun je beter gaan voor een 1-jarig abonnement. Nadeel is dan wel dat je de helft van de iPhone se direct moet aftikken. Weg met keuzestress! Maak het jezelf makkelijk door het iPhone se abonnement bij verschillende providers te vergelijken zodat je ontspannen de juiste keuze maakt.

Goedkoopste iphone se abonnement
De iPhone se is erg populair. Geen wonder want het toestel is lekker snel dankzij de nieuwe processor, en dat voor een aanzienlijk lagere prijs dan de meeste andere iPhone-modellen. Hij ziet er van buiten uit als een iPhone 8 maar schijn bedriegt. De iPhone se is uitgerust met een 4,7-inch liquid retina HD-display, single 12 MP groothoekcamera, touch ID en A13 bionic chipset. Bij het afsluiten van een iphone se 2 abonnement laten veel mensen zich leiden door de opslagcapaciteit en beschikbare kleuren. Daarbij vergeten ze vaak om te kijken naar de looptijd, bijbehorende maandbedrag en voorwaarden van het abonnement. Bij een langlopend abonnement zijn de maandelijkse kosten weliswaar lager maar je zit er ook langer aan vast. Dat kan een bewuste keuze zijn omdat je dan tenminste 2 jaar precies weet wat je elke maand kwijt bent. 

Wel of niet een iPhone se met abonnement?

Bij een langlopend contract van minimaal 2 jaar betaal je een maandbedrag dat bestaat uit abonnementskosten en een vergoeding van de iPhone se 2. Het toestel lijkt daardoor gratis maar is dat dus niet. Er zijn providers die in hun voorwaarden opnemen dat ze geen toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) doen. Dus als je daar geregistreerd staat kun je toch een iPhone se met abonnement krijgen. Maar BKR-registratie betekent nog niet dat je gebonden bent aan een beperkt aantal providers, want de iPhone se is sowieso een goedkoop toestel waardoor je ook bij andere aanbieders vaak onder de BKR-registratie uitkomt. Helemaal als je bij het afsluiten direct een bedrag betaalt zodat je maandbedrag lager uitvalt. Check dat dus als gaat shoppen voor een iPhone se met abonnement. 

Je kunt ook besluiten om een kortlopend abonnement van laten we zeggen 1 jaar af te sluiten en een deel van iPhone se 2 direct te betalen. Meestal is dat ongeveer de helft. Of je koopt de iPhone voor het volle bedrag en sluit daarbij een sim only abonnement af. Bij Apple zelf begint de prijs van de iPhone bij € 489,-, maar ook hier loont het zeker de moeite om te vergelijken want in veel andere telecomwinkels zijn ze een stuk goedkoper. 

Goedkoop abonnement iphone se

Alle providers willen natuurlijk dat je klant wordt. Vaak organiseren ze aantrekkelijk acties om je verleiden een iPhone se abonnement bij hen af te sluiten. Wie o wie gaat er met jouw klandizie vandoor? Tele2, T-Mobile, Hollands Nieuwe en Ben zijn vaak voordelig maar hebben niet allemaal onbeperkt bellen en internet. En zoals jezelf wel weet ben je zo door je bundel heen. Onder andere KPN en Vodafone zijn vaak iets duurder maar ook daar hebben ze regelmatig mooie aanbiedingen en leuke extra’s. IPhone se vergelijken is absoluut aan te raden met behulp van een goede vergelijkingssite. Daar zijn ze namelijk op de hoogte van het goedkoopste iphone se abonnement van dit moment. 

Welk iphone se 2 abonnement past bij jou?

Oké, je bent eruit. Je gaat voor de iPhone se met abonnement. Nu moet je nog bepalen hoeveel opslag je nodig hebt. LET OP! Je kunt je opslag niet later uitbreiden dus we raden aan om sowieso minimaal 128GB te nemen. En als je echt heel veel opslag gebruikt is er zelfs een iPhone se met 256GB verkrijgbaar. 

Vraag jezelf het volgende af voor je afsluit:

* Hoeveel data MB’s heb je nu en is dat genoeg voor in de toekomst?

* Bel je veel en stuur je vaak sms’jes?

* Sla je veel op? Hoeveel GB-opslag heb je nodig?

* Hoeveel wil én kun je per maand betalen?

* Welke provider biedt de beste dekking in jouw omgeving?

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general