iPhone 12 Pro Max abonnement

Het formaat doet er wel degelijk toe bij de iPhone 12 Pro Max. Het is niet alleen de grootste maar ook de beste iPhone die Apple op dit moment kan produceren. Het gigantische scherm met een formaat van niet minder dan 6,7 inch komt akelig dicht in de buurt van een iPad scherm. Wat ook in het oog springt is het ietwat hoekige retro design waarmee Apple teruggrijpt naar het karakteristieke uiterlijk van de iPhone 5S. Dat betekent dat je de iPhone 12 Pro Max weer op z’n kant neer kunt zetten en dat ‘ie blijft staan! Het spreekt voor zich dat hij 5G heeft en dus helemaal klaar voor de toekomst is. De Pro Max is het grote broertje van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro, maar om hiermee de iPhone Pro Max vergelijken is als appels met peren vergelijken. De iPhone Pro Max speelt in de Champions League van mobiele devices. Net als alle modellen in de iPhone 12 serie zit bovenin het scherm van de iPhone Pro Max een TrueDepth-sensor voor Face-ID. Alle 12-serie toestellen zijn 100% stof- en waterdicht tot zo’n 6 meter en kregen daarvoor de IP68-certificering mee. Een oer-Hollandse plensbui gaan ze dus echt wel overleven. Ga je voor iPhone 12 Pro Max abonnement? Dan hoef je alleen nog de opslagcapaciteit van 128, 256 of 512GB te kiezen.  En de kleur: grafiet, blauw, goud en zilver. Nu nog het goedkoopste iPhone Pro Max abonnement. 

Niets kan aan deze camera tippen

Zelfs als je helemaal geen oog hebt voor mooie foto’s geeft de iPhone Pro Max je het gevoel dat je Huf heet. Met het drievoudige camerasysteem op de achterkant maak je zelfs met je ogen dicht nog mooie kiekjes. Nieuw is de zogenaamde LiDAR-sensor die dieptes en afstanden inschat voor bijzonder strakke portretfoto’s. De sensor is ook heel geschikt om bijvoorbeeld beelden in 3D te maken. De eerste van de drie camera’s is de ‘normale’ camera. Omdat die ondersteund wordt door een groothoeklens heb je nooit meer problemen om het hele team inclusief wissels, trainers, assistenten en verzorgers op een foto te krijgen. Verder zit er ook een telelens functie op die beschikt over een optische zoom tot 5X zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.  En alsof het allemaal niet op kan vangt de camera in nachtmodus en portretmodus. Dat is heel fijn als je portretfoto’s maakt bij schemerlicht of als de zon helemaal is ondergegaan. 

Oled is de nieuwe norm

Lcd is verleden tijd, oled is het helemaal. En dat is geen wonder als je de kwaliteit van de kleuren en contrasten zien op de iPhone 12 Pro Max. Zo natuurgetrouw waren kleuren nog nooit. Om al dit moois maximaal te beschermen is een Ceramid Shield op het scherm aangebracht die het behoed voor barsten als je hem laat vallen en krassen als je sleutels of sieraden over het scherm gaan. Of dat echt zo is zouden we niet live proberen, want de iPhone 12 Pro Max is niet bepaald goedkoop. 

Hardware en software in balans

De high tech hardware draait alleen optimaal als het wordt ondersteund door krachtige software. Nou dat zit met de iPhone 12 Pro Max wel goed. Het draait allemaal om de A14-processor in het hart van het toestel. Deze opvolger van de A13-processor die we kennen van de iPad Air 2020 is de snelste smartphone chip ooit. Ja je leest het goed, er is geen snellere op dit moment. En dat merk je bij alles wat je doet! Bovendien gaat de A14 bijzonder efficiënt met energie om zodat de accu van je iPhone 12 aanzienlijk langer meegaat. De vertrouwde iOS 14 software draait dankzij de software-update van 2020 als een tierelier. Downloaden, uploaden, gamen, films kijken… Het gaat allemaal als een speer. Nog een handige extra feature is dat je het thuisscherm naar je hand kunt zetten. Letterlijk, want je kunt het scherm personaliseren en helemaal indelen zoals jij dat wilt. 

 

Draadloos opladen

Het ligt echt niet aan het iPhone 12 Pro Max dat je afsluit, bij geen enkel abonnement krijg je een oplader of EarPods. Dankzij de nieuwe oplaadfunctie MagSafe en de magneetjes achter de glazen achterkant van het toestel laadt de telefoon draadloos op. De stekker van de MagSafe-oplader moet dan wel weer in stopcontact natuurlijk. Dus als je geen oordopjes hebt liggen dan zal je die zelf apart moeten aanschaffen want je krijgt ze niet van Apple. Ook de oplader van MagSafe is een extra investering als je een iPhone 12 Pro Max abonnement afsluit. Apple geeft als reden dat het bedrijf minder milieubelastend wil zijn door geen losse accessoires meer bij een iPhone te leveren. De consument moet moeite doen en extra geld uitgeven om ze zelf aan te schaffen. Alle kleine beetjes voor minder afval in het milieu helpen zullen we maar zeggen. 

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general