iPhone 5C met KPN abonnement

Voor het eerst maakte Apple gebruik van polycarbonaat, toen het een serie iPhone 5C toestellen maakte. Dit is een van de reden dat deze telefoon zo’n strak en modern uiterlijk heeft. Hiermee onderscheidt hij zich van zijn voorganger (de iPhone 5). Door het gebruik van dit type kunststof heb je als consument de keuze uit vele verschillende kleuren. Ook kun je je eigen iPhone hoesje samenstellen met een of meerdere kleuren. Zo heb je de mogelijkheid om je telefoon helemaal af te stemmen op je eigen wensen en voorkeuren.

Deze stijlvolle telefoon is gratis verkrijgbaar bij een abonnement van KPN. Er zijn vele abonnementen beschikbaar waarbij je niets betaalt voor het toestel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement met een databundel van 5000MB. Hierbij krijg je ook nog eens 200 belminuten en 200 SMS’jes. Een dergelijk abonnement kost je slechts 32,50 euro per maand, terwijl je dus niets betaalt voor je toestel.

-> iPhone 5c met KPN abonnement bestellen.

Een perfecte combinatie

De combinatie van dit toestel en het KPN abonnement zorgt ervoor dat je niet veel betaalt en dat je altijd de beschikking hebt over snel internet. De telefoon is ontvankelijk voor het snelle 4G-netwerk en zoekt automatisch het snelste wifinetwerk wanneer je in de buurt komt van een hotspot. Het eerder beschreven abonnement biedt je een maximale downloadsnelheid van 225 MB per seconde. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je lang moet wachten wanneer je een webpagina probeert te laden of iets probeert te downloaden.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general