iPhone 6 Plus met KPN abonnement

Voor je iPhone 6 Plus zijn er verschillende providers te kiezen, KPN behoort daarvan tot de grootste provider. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt voor een iPhone 6 Plus met KPN abonnement.

KPN heeft in Nederland misschien wel het meest stabiele (en daardoor ook wel beste) netwerk van Nederland. Bovendien lopen zij voorop wat betreft het 4G netwerk in Nederland. Niet elke iPhone kan verbinding maken met een 4G netwerk, maar de iPhone 6 Plus kan dat gelukkig wel. Daarom is een KPN abonnement met een iPhone 6 Plus een erg interessante optie.

Naast dat KPN een erg goed netwerk heeft, zijn er ook andere voordelen die je bij een iPhone 6 Plus met KPN abonnement zou hebben. Zo heb je voor een kleine bijbetaling onbeperkt toegang tot de muziekdienst Spotify, kan je met je familie je MB’s delen en daarbij nog korting krijgen ook.

Hoewel KPN dan vaak nog wel, ook ten onrechte, gezien wordt als een provider waar je veel geld moet betalen, krijg je er ook wel een hoop voor terug. Als je veel verwacht van zowel je smartphone als van je provider, dan is een KPN abonnement bij de iPhone 6 Plus misschien wel de perfecte combinatie.

Bestel hier de iPhone 6 Plus bij KPN

kpn-logo

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general