iPhone 6 met KPN abonnement

Een iPhone 6 abonnement afsluiten bij KPN biedt een hoop voordelen. Niet alleen door het sterke en uitgebreide netwerk wat KPN in bezit heeft. Al geeft dit wel meer garantie tot minder storingen waardoor je beter bereikbaar bent. Het afsluiten van een KPN abonnement in combinatie met een iPhone 6 komt echter met nog meer voordelen.

-> iPhone 6 KPN abonnement afsluiten.

Verschillende abonnementsvormen

KPN bied je een ruime keuze aan verschillende abonnementsvormen bij het afsluiten van een abonnement in combinatie met een iPhone 6. Het maakt hierbij niet uit of je hierbij kiest voor een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. De abonnementsvormen verschillen onder andere van elkaar op het gebied van belminuten en hoeveelheid data. Bij een zogenoemd Zorgeloos abonnement geniet je altijd van onbeperkte belminuten en sms’jes. Ook heeft KPN een basis abonnement, waarbij je 500 megabyte aan data mag verbruiken en 150 belminuten of sms’jes. Andere abonnementsvormen van KPN bieden je 1, 5 of zelfs 10 gigabyte aan data. Een ruime keuze aan verschillende abonnementsvormen dus zodat er altijd een geschikt is voor jou.

Korting op abonnement

KPN geeft standaard korting op het maandbedrag van je abonnement als je deze afsluit in combinatie met een iPhone 6. Bij andere telefoons is dit wel eens anders. Ook krijg je in sommige gevallen het toestel gratis bij een duurder abonnement. Daarnaast maakt KPN verschil in prijs bij het afsluiten van een abonnement met een looptijd van één of twee jaar.

Extra voordelen

Het afsluiten van een abonnement bij KPN biedt naast een ruime keuze aan verschillende abonnementen en het ontvangen van standaard kortingen nog meer extra voordelen. Zo kun je zelf aangeven of je gebruik wilt maken van het 4G of het nog snellere 4G+ netwerk van KPN. Beide netwerken zijn vele malen sneller dan het huidige standaard 3G netwerk. Ook kun je bij het iPhone 6 abonnement bij KPN kiezen om hier een Spotify Premium abonnement bij te nemen.

iPhone 6 KPN abonnement afsluiten? Kijk voor meer informatie op de site van KPN.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general