iPhone 6 met Tele2 abonnement

Tele2 biedt verschillende abonnementsvormen aan wanneer je voor een iPhone 6 telefoon kiest. Zo zorgen zij er voor dat er voor iedereen een geschikt abonnement af te sluiten is. Een ander voordeel dat Tele2 je biedt is de flexibiliteit om zowel je abonnement naar boven of naar beneden bij te stellen. Dit kun je iedere maand opnieuw doen.

-> iPhone 6 met Tele2 abonnement afsluiten.

Verschillende abonnementsvormen

Tele2 biedt een ruime keuze aan verschillende abonnementsvormen aan in combinatie met de iPhone 6. Bij de meeste abonnementen kun je onbeperkt bellen, alleen het instap abonnement heeft 100 belminuten. Dit instap abonnement biedt ook 1 gigabyte aan data aan. De hoeveelheid data bij de hogere abonnementen lopen uiteen van 1,5 gigabyte tot maar liefst 24 gigabyte. Bij een hogere abonnementsvorm betaal je uiteraard een hoger maandbedrag, echter ontvang je wel steeds meer korting op je toestel.

Flexibiliteit bij Tele2

Een mooi kenmerk van Tele2 is dat zij flexibele abonnementen bieden. Dit houdt in dat je iedere maand je abonnement één keer naar beneden kunt bijstellen. Uiteraard kun je er ook altijd voor kiezen om je abonnement te verhogen. Het verhogen van je abonnement kun je een onbeperkt aantal keren doen per maand. Je kunt bij het naar beneden stellen van je abonnement niet onder je originele abonnement gaan zitten. Wanneer je alle data in je abonnement hebt verbruikt biedt Tele2 verschillende extra bundels aan waardoor je toch weer het internet op kunt met je iPhone 6.

Extra service

Het bieden van de optie om je abonnement bij te stellen is al een zeer handige extra service die Tele2 biedt. Echter ontvang je bij het afsluiten van een Tele2 abonnement in combinatie met een iPhone 6 nog meer extra service. Zo word je gewaarschuwd wanneer je bijna al je data hebt verbruikt. Daarnaast kun je ook kiezen voor het extra snelle 4G netwerk van Tele2.

Wil je graag een iPhone 6 met Tele2 abonnement bestellen? Kijk hier dan verder.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general