iPhone 7 abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

De iPhone 7 is het nieuwe toptoestel van Apple voor 2016 en 2017. Samen met de iPhone 7 Plus is het toestel op 7 september door Apple aangekondigd. De iPhone 7 brengt tal van verbeterpunten met zich mee. Denk daar bijvoorbeeld aan de nieuwe A10 Fusion processor, de betere camera aan de voor- en achterkant en de waterbestendigheid van de iPhone 7.

De iPhone 7 heeft nog wel veel weg van de iPhone 6 en iPhone 6s. Het design is op een paar punten veranderd, maar het grootste gedeelte is hetzelfde gebleven. Zo zijn de antennestrepen aan de achterkant beter weggewerkt, is de cameralens groter geworden en is de 3,5 mm koptelefoonaansluiting verdwenen. Op de plek daarvan heeft Apple een extra speaker geplaatst, en ruimte gemaakt voor componenten voor de nieuwe camera en Taptic Engine. Hier vind je alles over de iPhone 7, inclusief het kopen van de iPhone 7 en de iPhone 7 aanbiedingen. De beste iPhone 7 abonnementen zijn geselecteerd, zodat het kopen voor jou makkelijker wordt.
[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iphone-7-abonnement
iPhone 7 aanbieding

[/tw-column]

iPhone 7 abonnement

Met een iPhone 7 abonnement worden de mogelijkheden van de iPhone 7 vergroot. Hieronder een aantal abonnementen voor de iPhone 7 die interessant voor je kunnen zijn. Doorklikken voor nog meer abonnementen.

iphone-7-official

Over de iPhone 7

De iPhone 7 zal er niet heel veel anders uitzien dan zijn voorgangers, maar zal wel in twee nieuwe kleuren te bestellen zijn. Om alles nog even snel op een rijtje te hebben:
– iPhone 7 uitvoering in vier kleuren: zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud.
– Opslagruimte 32, 128 en 256 GB.
– iPhone 7 prijs vanaf 769 euro.
– iPhone 7 specs: A10 Fusion processor, iOS 10, betere camera’s.
– iPhone 7 release op 16 september 2016.

iPhone 7 kopen, met of zonder abonnement? Wees er dan snel bij, het toestel zal weer snel uitverkocht zijn. De iPhone 7 kan je (met abonnement) bij een aantal providers bestellen: KPN, T-Mobile, Tele2 en Vodafone.

iPhone 7 prijs, uitvoering en release

De iPhone 7 is in Nederland verkrijgbaar vanaf 769 euro. Voor die prijs krijg je het 32 GB model. Apple heeft eindelijk het opslaggeheugen in de iPhones verhoogd, waardoor je nu minimaal 32 GB krijgt. De andere uitvoeringen hebben 128 en 256 GB opslaggeheugen. De prijzen daarvoor zijn respectievelijk 879 en 989 euro. De modellen met prijs op een rijtje is als volgt:

– iPhone 7 32GB: 769 euro
– iPhone 7 128GB: 879 euro
– iPhone 7 256GB: 989 euro

Het verschil tussen 32 en 128 GB is natuurlijk best groot. Omdat het geheugen niet uitbreidbaar is, is het verstandig om van te voren te bedenken hoe veel geheugen je nodig zal hebben.
De iPhone 7 release is in Nederland op 16 september. Nederland hoort daardoor bij de eerste groep landen die de iPhone 7 krijgen.

iPhone 7 video

Design van iPhone 7: waterdicht

Zoals gezegd is er niet heel erg veel aan het design van de nieuwe iPhone 7 veranderd, maar dat hoeft ook niet altijd. Wel heeft Apple het design naar eigen zeggen op een aantal manieren verbeterd. Ook is het design in twee nieuwe kleuren te koop. De kleuren gitzwart (‘Jet Black’) en zwart zijn toegevoegd aan het assortiment. Om die eerste kleur te kopen, dien je wel voor het 128 GB model (of 256) te gaan. Andere kleuren waarin de iPhone 7 te koop is: zilver, goud en roségoud.

iphone-7-kleuren

Iets anders waarin Apple veranderingen in aan heeft gebracht aan het design, zijn de antennestrepen. Deze zijn meer naar de boven- en onderkant geplaatst, waardoor ze minder in het zicht zijn. Ook is de homeknop wat veranderd, al zal je dat in eerste instantie nog niet zien. De homeknop kan je nu niet meer indrukken, maar je krijgt feedback van het drukken op de knop door de Taptic Engine. Ook is de vingerafdrukscanner nog gewoon aanwezig.

Wat misschien wel het beste aan het nieuwe design van de iPhone 7 is, is dat het stof- en waterbestendig is. Met een IP67 certificaat is de iPhone 7 stofdicht, en kan het tegen water tot een diepte van 1 meter voor 30 minuten. Nog niet ideaal om mee te gaan zwemmen of duiken, maar tegen water kan de iPhone nu wel!

iPhone 7 scherm en camera

Het scherm van de iPhone 7 meet nog steeds 4,7 inch en heeft nog steeds een Retina resolutie van 750 x 1334 pixels wat resulteert in 326 pixels per inch. Wel is het scherm van de iPhone 7 tot 25% feller dan zijn voorganger. Hierdoor zou het scherm accurater en levendiger overkomen. Ook is de 3D Touch techniek aanwezig.

iphone-7-camera

Apple heeft ook de camera’s weer aangepakt. De camera aan de achterkant van het toestel beschikt over 12 megapixels met een f/1.8 diafragma. Hierdoor weet de camera nog meer licht op te vangen (tot wel 50% meer dan bij de 6s) in donkere omgevingen. Bovendien beschikt de iPhone 7 camera nu ook over optische beeldstabilisatie en True Tone Flash met 4 leds. Wil je een iPhone 7 kopen vanwege de camera, dan moet je zeker eens kijken bij de iPhone 7 Plus.

A10 Fusion processor en batterijduur

Apple heeft de iPhone 7 ook geweldige en krachtige hardware meegegeven. De A10 Fusion processor is beter dan ooit. De A10 moet 40% meer rekenkracht leveren en 50% snellere grafische performance geven, ten opzichte van de A9. De processor is een 64-bit quad-core.

Door slim met de rekenkracht om te gaan, weet de iPhone 7 ook de batterijduur te stuwen. Twee van de vier kernen zijn de sterksten, die voor de zwaarste applicaties gebruikt zullen worden. Die andere twee zullen de meeste dingen al wel aankunnen, en verbruiken daar tot vijf keer minder energie bij. Hierdoor kan de batterij van de iPhone 7 twee uur langer meegaan dan de iPhone 6s.

Weg koptelefoonaansluiting, nieuwe homeknop, stereo-speakers

Zoals verwacht heeft Apple de koptelefoonaansluiting in de ban gedaan. In plaats daarvan dien je gebruik te maken van de Lightning-poort. Bij de iPhone 7 worden in de doos onder meer een adapter en oortjes met een Lightning-aansluiting meegeleverd. Ook zijn er nieuwe draadloze oortjes uitgebracht: AirPods. Die kan je ook gebruiken, of andere Bluetooth oortjes.

iphone-7-airpods

 

Doordat de koptelefoonaansluiting verdwenen is, is er meer ruimte vrijgekomen voor andere dingen. Dit was een van de redenen van Apple om het überhaupt te verwijderen. Zo is er ruimte voor een Taptic Engine voor de nieuwe homeknop (niet meer fysiek) en een extra speaker. De iPhone 7 beschikt hierdoor over een stereo-speaker, en zou tot twee keer harder gaan dan zijn voorganger.

Nieuw in iOS

De iPhone 7 (en 7 Plus) maken gebruik van iOS 10. Vanaf 13 september is deze versie van het besturingssysteem te downloaden voor de meeste iDevices. Zo’n update brengt een hoop kleine (bug)fixes met zich mee, maar ook een aantal grotere veranderingen.

Een van die grote veranderingen heeft te maken met Siri, de spraakassistent van Apple. Ontwikkelaars kunnen nu ook gebruik maken van de functies van Siri voor in hun applicaties. Daarnaast krijgt iMessage een aantal veranderingen, en is er een ‘Raise to Wake’ functie. Pak je iPhone op, en je ziet meteen het scherm met daarop de notificaties. Ontgrendelen gaat daarna makkelijk met de vingerafdrukscanner.

iPhone 7 abonnement vergelijken

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, bijvoorbeeld de iPhone 7, dan kom je vaak op het punt waar je de verschillende abonnementen wilt vergelijken. Dit kan een iPhone 7 abonnement zijn, of een los toestel met een sim only abonnement. Je wilt immers niet te veel betalen, maar ook niet een te klein abonnement hebben.

Op deze pagina vindt je (een stuk naar boven) een overzicht van een aantal (beste) iPhone 7 abonnementen. Uiteraard zijn er nog een hoop meer iPhone abonnementen te vinden, daar kan je bij komen als je op een van de aanbiedingen klikt. Om je in ieder geval op weg te helpen hebben we de beste abonnementen en aanbiedingen voor de iPhone 7 alvast voor je samengesteld.

iPhone 7 kopen

Ga je een iPhone 7 kopen, dan dien je op een aantal zaken te letten. Heb je bijvoorbeeld al de iPhone 7 Plus overwogen, welk model neem je, welke kleur wordt het toestel en kies je voor een abonnement of toch met sim only?

Doordat de iPhone 7 in verschillende modellen verkrijgbaar is, en daar nogal wat verschil tussen zit, dien je wel een keuze te maken. Het goedkoopste iPhone 7 model begint met 32 GB opslaggeheugen. Een stap hoger, en je hebt al meteen 128 GB. Die optie is wat duurder om te kopen, maar je krijgt wel veel meer geheugen. Denk goed na wat je ongeveer zal gaan gebruiken, en of je bijvoorbeeld al toegang hebt tot een cloud-dienst. Zo zal het iPhone 7 kopen proces een stuk soepeler verlopen.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general