Hoe kies je de juiste iPhone? Hier een aantal tips

Hoe kies je de juiste iPhone? Hier een aantal tips

Je weet wat ze zeggen: wanneer je eenmaal een iPhone hebt, wil je eigenlijk niets anders meer. Als jouw oude iPhone aan vervanging toe is, is de kans dus ook aanwezig dat je weer op zoek gaat naar een andere iPhone. Toch is het aanbod van iPhones aardig groot, waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Waar je op kunt letten tijdens het kiezen van de juiste iPhone, vertellen we je hieronder.

1. Bepaal het formaat

Allereerst is het goed om eens stil te staan bij het formaat. Waar voorheen de iPhone altijd maar in één grootte verkrijgbaar was, is dat nu wel anders. Zo heb je bijvoorbeeld mini- en pro- of plus-modellen, die behoorlijk van elkaar verschillen in formaat. Wanneer je vaak op je telefoon series zit te kijken, is een groot scherm prettig. Als je op zoek bent naar een telefoon die je juist in je broekzak kunt stoppen is een klein formaat handig. Denk bijvoorbeeld eens aan de iPhone 13 mini, die een grootte heeft van 5,4 inch. Een klein, maar fijn formaat!

2. Bepaal het aantal geheugen

In een iPhone kun je geen geheugenkaartje stoppen zodat je het geheugen kunt uitbreiden. Het is daarom belangrijk om vooraf te bepalen hoeveel geheugen jij nodig denkt te hebben. Gebruik je jouw telefoon vooral om foto’s en video’s te maken? Dan is veel geheugencapaciteit een must, zoals 256 GB of zelfs 512 GB. Wanneer je alleen jouw iPhone gaat gebruiken voor een appje, is 64 GB voldoende.

3. Een nieuw of oud model

Wil jij het nieuwste van het nieuwste, of neem je ook genoegen met een ouder model? Beide keuzes hebben zo hun voordelen. Zo zijn de nieuwere iPhones vaak voorzien van een betere batterij en een betere camera, terwijl een oudere iPhone vaak aantrekkelijker is als het gaat om de prijs. Vraag jezelf af wat jij belangrijk vindt en maak op basis daarvan je keuze.

4. Vergelijken maar!

Waar moet de iPhone van jouw dromen aan voldoen? Is dat eentje met een goede camera, of juist met een batterij die dagenlang meegaat? En wil je een kleine iPhone of een iPhone van groot formaat? Denk ook na over het aantal geheugen. Je kunt op basis van deze punten heel eenvoudig gaan vergelijken. Je vult simpelweg jouw wensen in en op basis daarvan komt de juiste iPhone naar voren. Wellicht is dat wel de iPhone 13 mini: een kleine iPhone met een goede batterij, haarscherpe camera én een mooi prijskaartje.

Tags:

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general