iPhone 6S Plus abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
De iPhone 6s Plus is de twee phablet van Apple, na de in 2014 geïntroduceerde iPhone 6 Plus. Vanaf de buitenkant is het lastig te zien dat het om de iPhone 6s Plus gaat. Enkel de nieuwe kleur (roségoud) zou je kunnen helpen om de twee toestellen te onderscheiden. Maar dat was te verwachten, sinds het hier om een S-update van de iPhone gaat. Onder de motorkap heeft Apple wel flinke veranderingen doorgevoerd, waardoor de iPhone 6s Plus sneller is dan ooit. Zo worden de processor en de camera onder handen genomen, waar er ook nog een nieuwe technologie (3D Touch) toegevoegd wordt. Een iPhone 6s Plus abonnement bestellen lijkt dus een prima keuze.

Mocht je een iPhone 6s Plus abonnement willen bestellen, kijk dan even een stukje verderop. In de tabel vind je een aantal verschillende abonnementen voor de iPhone 6s Plus.

[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6s-abonnement
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone 6s abonnement

iPhone 6s Plus met abonnement bestellen? Zie onderstaande tabel eens met verschillende iPhone aanbiedingen voor de 6s Plus. Op de site van de aanbieder zal je nog meer iPhone 6s Plus abonnementen vinden.


iPhone 6s Plus prijs en modellen

In Nederland zal de iPhone 6s Plus verkocht gaan worden voor een vanafprijs van 859 euro. Voor dat bedrag krijg je het toestel met 16 GB opslag. Als je meer geheugen wilt (wat begrijpelijk is), zal je dat vanaf het begin al moeten kopen. Het is namelijk niet mogelijk om later nog extra geheugen toe te voegen. Je hebt, naast 16 GB, de optie om te kiezen voor 64 of 128 GB. Deze hebben een prijs van respectievelijk 969 en 1079 euro. Kies je voor een abonnement bij je iPhone 6s Plus, dan zal je de kosten niet in een keer hoeven te betalen.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6s Plus abonnement
iPhone 6s Plus 16 GB met abonnement
iPhone 6s Plus 64 GB met abonnement
iPhone 6s Plus 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6s Plus met KPN abonnement
iPhone 6s Plus met T-Mobile abonnement
iPhone 6s Plus met Tele2 abonnement
iPhone 6s Plus met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Naast de verschillende keuzes voor het opslaggeheugen, kan je ook kiezen voor een andere kleur. De iPhone 6s Plus zal voor het eerst verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren: grijs (‘space gray’), zilver, goud of roségoud. Die laatste is de nieuwe kleur, en geeft de iPhone 6s Plus een soort van zachte matte kleur roze.

iPhone 6s Plus design: geen verandering

Oké, toegegeven, die titel klopt niet helemaal. Op de achterkant van de iPhone 6s Plus kan je namelijk de letter ‘S’ vinden, wat hem op het gebied van design wat onderscheidt van de iPhone 6 Plus. Daarnaast is er nog de nieuwe kleur, roségoud. Maar verder zal je geen verschil tussen het design van de twee toestellen gaan vinden. Het design van de 6s Plus is overigens ook hetzelfde als de iPhone 6s, alleen heeft het een groter 5,5 inch scherm.

De behuizing heeft Apple wel wat laten veranderen. Vorig jaar werd er gebruikt gemaakt van Series 6000 aluminium, en dit jaar is het meer dan twee keer zo sterkere Series 7000 aluminium verantwoordelijk voor de behuizing. Hiermee zal Apple een tweede ‘Bendgate’ tegengaan, aangezien de iPhone 6s Plus nu echt heel erg stevig is geworden.

3D Touch: een drukgevoelig scherm

Apple heeft voor de iPhone 6s en 6s Plus een nieuwe feature gebracht. Dit hebben we eerder gezien op de nieuwe Macbook en Apple Watch, onder de naam Force Touch. 3D Touch is het equivalent van Force Touch voor de iPhone. Met behulp van 3D Touch wordt het scherm drukgevoelig, waardoor het een verschil kan opmerken tussen een harde of zachte druk. Zo wordt maar weer duidelijk dat de S-updates er zijn voor de nieuwe features. Bij de iPhone 4s introduceerde Apple Siri, de iPhone 5s bracht de vingerafdrukscanner, en nu dus 3D Touch.

Met 3D Touch is het mogelijk om dingen sneller gedaan te krijgen. Zo kan je op je navigatie app het scherm hard indrukken, om naar die locatie genavigeerd te worden. Ook brengt 3D Touch twee functies, genaamd Peek en Pop. Met Peek is het mogelijk om een preview te krijgen, en met Pop wordt je meteen naar de informatie toegebracht.

iPhone 6s Plus processor en geheugen

De iPhone 6s Plus brengt qua hardware ook verbeteringen. Twee van die dingen zijn de nieuwe A9 processor, en 2 GB RAM. De A9 processor zou volgens Apple 70% sneller zijn, en zelfs 90% betere GPU prestaties moeten kunnen leveren. Bovendien is de processor ontwikkeld op een 14nm-procedé, waardoor het efficiënter is, wat ten goede komt aan de batterijduur.

Daarnaast is zoals gezegd het werkgeheugen verhoogd. Waar de modellen van 2014 beschikten over 1 GB RAM, beschikt de iPhone 6 Plus (en de normale 6s) over 2 GB RAM. Het opslaggeheugen blijft wel gelijk, met de keuze uit 16, 64 of 128 GB.

iPhone 6s Plus camera

Apple heeft de camera’s van de iPhone 6s-serie ook flink onder handen genomen. Zo is de camera op de achterkant verbeterd wat betreft aantal megapixels, van 8 naar 12. Hierdoor is het ook mogelijk om 4K video’s op te nemen – dit was nog net eerder mogelijk met een iPhone.

Ook de frontcamera van de iPhone 6s Plus is weer eens onder handen genomen. Deze schiet van 1,2 naar maar liefst 5 megapixels toe. Bovendien heeft Apple een soort van flits aan de voorkant gebracht. Het scherm kan namelijk tot 3x feller worden: de Retina Flash. Hierdoor is het mogelijk om meer licht op de foto te vangen, waardoor betere selfies gemaakt kunnen worden.

Daarnaast brengt Apple de functie Live Photos. Dit zijn een soort van .GIFs, waar je de anderhalve seconden voor en na de foto nog eens terug kan zien. Met de 3D Touch technologie heb je de mogelijkheid om dit nog eens terug te kijken.

iPhone 6s Plus kopen en release

Op 9 september maakte Apple de iPhone 6s Plus aan het publiek bekend. Op 12 september begon Apple met het opnemen van pre-orders voor de grotere landen. De Nederlandse pre-orders voor de iPhone 6s Plus zijn begonnen op 2 oktober, en de iPhone 6s Plus release zal op 9 oktober plaatsvinden.
Wil je de iPhone 6s Plus kopen? Kijk dan eens naar de iPhone 6s Plus abonnementen die een stukje hierboven te vinden zijn. Daar vind je een aantal abonnementen die interessant voor je kunnen zijn. Mocht jouw ideale abonnement er nog niet tussen staan, kijk dan eens op de site van een aanbieder, en wie weet vind je daar iets.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general