Apple Store klaar voor iPhone 6s reserveringen

Apple Store klaar voor iPhone 6s reserveringen

Het is nu ook mogelijk om de iPhone 6s te reserveren in de Apple Store in Nederland (en België). Afgelopen week werd al bekend dat je de iPhone 6s in Nederland kon bestellen als pre-order, maar dat was enkel nog bij de providers en enkele aanbieders. Nu heb je dus ook de mogelijkheid om de iPhone 6s of iPhone 6s Plus bij Apple zelf te reserveren. Als je bij Apple zelf reserveert, dan kan je hem ophalen op het tijdstip dat je zelf aangeeft. Hierdoor zullen er geen/minder lange rijen ontstaan buiten de Apple Store.

Apple Store en iPhone 6s

De iPhone 6s en de grotere iPhone 6s Plus kan je reserveren in de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Voor België kan je de iPhone 6s reserveren in de Apple Store in Brussel. De beschikbaarheid per model (zowel opslaggeheugen als kleur) verschilt nogal, waar zeker de iPhone 6s Plus schaars lijkt te zijn. Mocht je dus graag de nieuwe iPhone bij Apple zelf willen reserveren, dan zal je er even snel bij moeten zijn.

– In de Apple Store Nederland reserveren
– In de Apple Store België reserveren

De nieuwe iPhones zal je op 9 oktober, vanaf 8:00 uur, in Nederland op kunnen halen (als je als een van de eerste gereserveerd hebt). In België ben je vanaf 10:00 uur welkom.

Wil je de iPhone 6s of iPhone 6s Plus niet los kopen, maar bij een provider of aanbieder met abonnement? Kijk dan onderstaande tabellen, waar je de iPhone 6s kan reserveren:

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
KPN Vanaf €0 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf €0 Pre order Meer info
Belsimpel Vanaf €0 Pre order Meer info
Studentmobiel Vanaf €0 Pre order Meer info
Coolblue Vanaf €0 Pre order Meer info

iPhone 6s abonnementen

Onderstaande tabel geeft je wat meer informatie over de bestaande iPhone 6s abonnementen:

[table id=6 /]

iPhone 6s Plus abonnementen

Toch de iPhone 6s Plus kopen? Kijk dan in de tabel hieronder, waar je een aantal abonnementen voor de 6s Plus zal vinden:

[table id=7 /]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general