De 4 beste iPhone foto’s van 2016

De 4 beste iPhone foto’s van 2016

Ieder jaar worden de iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) uitgereikt voor de beste foto’s gemaakt met behulp van een iPhone. Dit was al weer de 9e editie, en uit de duizenden inzendingen uit 139 landen zijn nu vier winnaars gekozen. Deze worden verdeeld over de ‘Grand Prize’, 1e, 2e en 3e plek. Om een overzicht van alle foto’s te zien, verwijs ik je graag door naar de site van de IPPAWARDS.

Winnaars beste iPhone foto’s

De top vier bestaat uit de volgende foto’s:

Grand Prize: ‘Man and the Eagle’

Siyuan Niu uit China krijgt de Grand Prize toegewezen door de jury, met een foto waarop een 70 jarige oude man te zien is met zijn adelaar. In de bergen van Xinjian (woonplaats van de winnaar) wonen de zogenaamde Khalkhas die adelaars trainen voor de jacht.

foto1-300x300

1e prijs: Modern Cathedrals

Patryk Kuleta uit Polen gaat er vandoor met de eerste plek. Genaamd Modern Cathedrals illustreert Kuleta hier architectuur op een nieuwe manier. Naar eigen zeggen was het het idee om de afbeelding wat impressionistisch te maken.

foto2

2e prijs: She Bends with the Wind

Robin Robertis uit de VS wint de 2e prijs met de foto genaamd ‘She Bends with the Wind’. Robertis nam deel aan een iPhone workshop waar iedereen naar buiten ging om een zonsondergang te fotograferen. Robertis had echter het idee om het menselijk aspect vast te leggen, met een aantal spulletjes die ze meegenomen had.

foto3

3e prijs: Wonderland

Carolyn Mara Borlenghi uit de Verenigde Staten maakt de lijst van winnaars compleet, met een 3e prijs. De foto werd gemaakt in de week voor kerst, en was bedoeld voor een fotoproject op Instagram.

foto4

Terechte winnaars? Of denk jij dat je betere foto’s kan maken met je iPhone? Mocht je ook mee willen doen aan de wedstrijd, dan kan dat natuurlijk. Je mag foto’s insturen zolang die met een iPhone, iPad of iPod Touch gemaakt is. Daarnaast mogen foto’s niet bewerkt zijn met programma’s als Photoshop, maar mag je wel iOS apps gebruiken. Deadline is 31 maart 2017, je hebt dus nog wel even. Wie weet komt de iPhone 7 wel met een geweldige nieuwe camera, waarmee je deze wedstrijd kan winnen ;-).

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general