‘Apple Watch komt eind juni naar Nederland’

‘Apple Watch komt eind juni naar Nederland’

De Apple Watch is momenteel in negen verschillende landen te koop, waaronder ons buurland Duitsland. We zouden echter ook erg graag willen zien dat de Apple Watch in Nederland verkocht gaat worden, en dat gaat ook gebeuren. Het zal zomaar kunnen zijn dat we eind juni al kunnen gaan spelen met dit slimme horloge.

Deze woorden komen niet zomaar van iemand, maar van de CEO van Apple zelf. Tim Cook sprak over deze verwachting na de presentatie van de kwartaalcijfers van Apple. Net zoals bij de andere producten van Apple, behoort Nederland tot de tweede serie landen die de producten zal ontvangen. Dit is niet anders met de Apple Watch.

Helaas gaat de Apple Watch momenteel wel gepaard met productieproblemen (het zal eens niet zo zijn…). Hierdoor ontstaat er vertraging voor de levering, waar de vraag naar de Apple Watch al groter is dan het aanbod. Deze problemen zouden te maken hebben met de drukgevoeligheid van het scherm en de trilmotor. Beiden zouden erg lastig te produceren zijn. Laten we hopen dat deze problemen verholpen zijn als de Apple Watch in juni naar Nederland (en België) komt.

Eerste kwartaal Apple prima verlopen

Bij de presentatie van de cijfers van het eerste kwartaal werd eigenlijk enkel bevestigd wat iedereen eigenlijk al wist: Apple is goed bezig. In de eerste drie maanden van dit jaar wist Apple flink meer iPhones te verkopen, bijna 40% meer vergeleken met vorig jaar (61,2 miljoen tegen 43,7 miljoen), en maakte het een winst van 13,6 miljard dollar. De groei is vooral te danken aan de groeiende verkoop in China. Hier wist Apple 71% meer telefoons te verkopen dan een jaar eerder.

Wel daalt de verkoop van de iPads met 22,9% naar 12,6 miljoen iPads, maar daar staat tegenover dat de Macs wel weer vaker verkocht werden. In de eerste drie maanden van 2015 verkocht Apple namelijk 4,5 miljoen Mac computers.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general