Apple Watch release Nederland op 17 juli

Apple Watch release Nederland op 17 juli

Vanaf 17 juli 2015 is de Apple Watch ook officieel in Nederland te koop, eindelijk. Dit maakt Apple bekend op de eigen website. Helaas heeft Apple besloten om de prijs in Nederland wel wat op te schroeven.

De goedkoopste Apple Watch, het Sport-model met 38mm klok, gaat in Nederland verkocht worden voor een prijs van 419 euro. Dat is 20 euro meer dan dat je in Duitsland moet betalen voor dezelfde smartwatch. Deze prijsverhoging geldt niet alleen voor het goedkoopste model, maar in principe voor alle modellen. Alleen voor een gouden Apple Watch mag je een nog hogere prijsverwachting verwachten, 200 euro. Maar als je toch al bereid was om minimaal 11,000 euro neer te leggen, dan kan dat verschil er best nog wel bij 😉 Waarom Apple de prijs voor de Apple Watch in Nederland hoger legt dan in Duitsland, is onbekend. Laten we hopen dat zo’n prijsverschil niet zal gaan gebeuren bij de iPhone 6s en iPhone 6s Plus van aankomend jaar.

Hoe groot de voorraad van Apple is, is niet bekend. Het kan zomaar zijn dat de Apple Watch bij de release in Nederland meteen uitverkocht is, maar het kan ook goed zijn dat Apple de smartwatch de hele tijd door kan leveren. In andere landen was de Watch wel eens uitverkocht, maar nu Apple meer landen toevoegt voor de smartwatch, zou het ook zomaar kunnen zijn dat ze geen leverproblemen meer verwachten.

De Apple Watch is in een aantal landen al zo’n drie maanden verkrijgbaar, waaronder Amerika, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Goed mogelijk dat je daarom al over een Apple Watch beschikt. Mocht je die nog niet hebben, dan is het binnenkort dus ook mogelijk om er zelf eentje te bemachtigen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general