Alleen nieuwe iPhone 6s en 6s Plus in het goud te koop

Alleen nieuwe iPhone 6s en 6s Plus in het goud te koop

Voorheen, voor de introductie van de iPhone 5s, bracht Apple de iPhone standaard uit in twee verschillende kleuren: zwart en wit. In 2013 kwam de iPhone in de kleuren space gray, zilver en goud. Hierna bracht Apple ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus uit in diezelfde kleuren, en bij de introductie van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus bracht Apple nog een nieuwe kleur: roségoud. Voor de oudere iPhones veranderde echter ook nog wat, die zijn nu niet meer in de kleur goud te verkrijgen. Enkel nog in de grijze en zilveren kleur.

Mocht je echter nog een oudere iPhone willen kopen, wees dan nog niet getreurd. Je zal de gouden iPhone namelijk nog wel kunnen kopen bij een aantal retailers, die de toestellen vaak al in grotere aantallen ingekocht hebben. Hierdoor blijft de gouden versie voor de iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus wel nog even beschikbaar, maar het kan zomaar zijn dat deze binnenkort ook niet meer beschikbaar is.

iphone-lineup-2015

Ook kiest Apple ervoor om de oudere iPhones niet meer uit te brengen met de grootste opslagcapaciteit. Zo was de iPhone 5s tot voor kort verkrijgbaar met 64 GB opslag, waar je nu enkel nog de 16 GB en 32 GB versie kan bestellen. De iPhone 6 en 6 Plus zijn nu enkel nog te bestellen in de 16 GB en 64 GB variant. De 128 GB versie is ook uit de Apple Store gehaald.

Als je de nieuwe iPhone 6s of iPhone 6s Plus wilt kopen, dan hoef je je geen zorgen te maken om de kleuren. Die zijn alle vier (grijs, zilver, goud, roségoud) gewoon verkrijgbaar. Nu zitten de toestellen in de pre-order fase, waar de release op 25 september in de grote landen plaats zal vinden. Mocht je de iPhone als eerste willen hebben, dan kan je kijken of je hem op 25 september in Duitsland kan kopen. Anders zal je nog een week moeten wachten, tot die in Nederland komt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general