‘iPhone SE krijgt 4K-camera van iPhone 6s’

‘iPhone SE krijgt 4K-camera van iPhone 6s’

Over een kleine week, op maandag 21 maart, zal Apple een evenement houden. Hier kunnen we naast een 9,7 inch iPad Pro en Apple Watch bandjes ook een nieuwe iPhone verwachten. Deze iPhone, iPhone SE genaamd (ook wel bekend als de iPhone 5SE), zal zich kenmerken door het 4 inch scherm. Volgens nieuwe berichten krijgt deze nieuwe iPhone dezelfde camera als de iPhone 6s.

12 megapixel, 4K video camera

Het gaat dus om de 12 megapixel camera van de iPhone 6s, die ook video’s in 4K op kan nemen. Volgens de tip heeft Apple al een promotievideo klaarliggen, waaruit blijkt dat de iPhone SE deze camera krijgt met de optie tot filmen in 4K. Helaas kunnen we nog niet controleren op waarheid in dit bericht, maar het komt wel steeds vaker terug. Het is dus goed mogelijk dat Apple dit zal doen.

Bij de iPhone 6s nam Apple voor het eerst sinds tijden weer eens de camera onder handen. De camera van de iPhone lag namelijk al jaren op 8 megapixel resolutie, waar elk jaar eigenlijk enkel de lens en diafragma verbeterd werden. Afgelopen jaar kreeg de camera dus 12 megapixels, waardoor ook de mogelijkheid tot 4K video’s kwam.

Wel is het ook nog even waard om te vermelden dat enkele geruchten elkaar wel tegenspreken. Zo wordt er gesproken van een iPhone SE met bijna dezelfde specificaties als de iPhone 6s, maar er wordt ook gesproken over de specificaties van de iPhone 6. Dat zou dan betekenen dat het om een A8 processor en 8 megapixel camera gaat. Ook werd er al een verwachting van de prijs uitgesproken, die tussen de 400 en 500 dollar lag. Als Apple daadwerkelijk een kleinere versie van de iPhone 6s aan zal kondigen, dan verwachten we eigenlijk wel dat de prijs nét wat hoger zal liggen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general