‘iPhone SE krijgt design van de iPhone 5s’

‘iPhone SE krijgt design van de iPhone 5s’

De iPhone SE zal waarschijnlijk op maandag 21 maart aangekondigd worden, en laten we nu net voor het weekend nog wat nieuws over de iPhone SE hebben. Het schijnt namelijk dat de iPhone SE er exact uit gaat zien als de iPhone 5s. Wellicht dat de telefoon daarom eerder de naam iPhone 5SE kreeg. Wel zullen de specificaties wat anders zijn, zo kunnen we een 12 megapixel camera verwachten. Dit beweert het over het algemeen betrouwbare 9to5mac op basis van bronnen.

iPhone SE design

Apple weet eigenlijk altijd wel goed de producten verborgen te houden, tot de daadwerkelijke aankondiging van Apple zelf. Tot op heden hebben we namelijk nog geen enkel echt beeld gehad van de iPhone SE. Wel gingen er geruchten dat die op de iPhone 5s zou lijken, maar ook wat van de iPhone 6s weg zou hebben. Zo ook nu weer. Dit keer wordt er echter beweert dat de iPhone SE er precies hetzelfde uit zal gaan zien als de iPhone 5s.

De bron weet ook wat te vertellen over de camera, die zou namelijk 12 megapixels krijgen. Iets wat we al eens eerder gehoord hebben. Dit is dus dezelfde camera als die van de iPhone 6s. De iPhone SE zal hierdoor ook Live Photos kunnen maken, maar de functie 3D Touch zal ontbreken. Verder kunnen we een A9 processor en M9 coprocessor verwachten.

Uitvoeringen en prijs

De iPhone SE zal verkrijgbaar worden in twee versies, eentje met 16 GB geheugen, en een andere met 64 GB geheugen. Het 128 GB model zal dus overgeslagen worden, maar zien we ongetwijfeld wel terug bij de iPhone 7. De iPhone SE kan je kopen in vier kleuren: grijs, zilver, goud en roségoud. Mocht je dus willen dat de iPhone SE minder op de iPhone 5s lijkt, dan kan je voor de roségoud variant gaan. De prijs zal beginnen bij 499 dollar.

Zoals gezegd kunnen we de iPhone SE dus op 21 maart verwachten. Om 18:00 Nederlandse tijd begint Apple het evenement. Hier kondigt het bedrijf waarschijnlijk ook nieuwe Apple Watch bandjes en een kleinere (9.7 inch) iPad Pro aan.

(bron)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general