‘iPhone SE al 3,4 miljoen keer verkocht in China’

‘iPhone SE al 3,4 miljoen keer verkocht in China’

Apple heeft zelf nog geen cijfers van de iPhone SE verkoop vrijgegeven, maar het lijkt erop dat de iPhone SE het prima doet. Volgens de data van lokale retailers zouden de iPhone SE pre-orders in China al over de 3,4 miljoen stuks heen zijn. De populairste kleuren zijn de iPhone SE in goud en roségoud.

Deze aantallen werden maandag bekend gemaakt door CNBC. Hier zou ook uit blijken dat de meeste pre-orders voor het model met de kleur goud en roségoud zijn. Dat de iPhone SE het zo goed doet in China, hoeft niet per se een verrassing te zijn. De doelgroep van de iPhone SE zou namelijk de opkomende markten zijn, zoals China, Brazilië, Rusland en India. Ook daarom is de prijs van de iPhone SE relatief laag, vergeleken met de adviesprijs van andere modellen bij de lancering. Vooral consumenten die hun eerste smartphone willen kopen, zouden hierdoor sneller geneigd zijn om te kiezen voor de iPhone.

Mocht het inderdaad zo zijn dat Apple nu al 3,4 miljoen stuks in China verkocht heeft, dan kan de verwachting van de verkoop van de iPhone SE ook nog bijgesteld worden. Zo voorspeelde RBC Capital Markets eerder nog dat de verkoopaantallen van de iPhone SE tussen de 10 en 15 miljoen per jaar zouden liggen. De pre-order van de iPhone SE is nog niet voorbij, in veel landen moet deze zelfs nog beginnen. De release staat gepland voor 31 maart, Nederland zal wel nog even wat langer moeten wachten.

iPhone SE in Nederland

Op 24 maart begon de pre-order voor de iPhone SE in landen als Amerika, Duitsland en Engeland. Vanaf 31 maart zal daar de iPhone SE geleverd worden. De Nederlandse iPhone SE pre-order begint op 29 maart. De release zal ergens in april plaatsvinden. Wil je een iPhone SE kopen, houd dan rekening met de volgende prijzen:
– iPhone SE 16 GB: €489
– iPhone SE 64 GB: €589

Wil je een iPhone SE abonnement bestellen? Kijk in de tabel hieronder dan voor de beste aanbiedingen. Ook kan je daar de iPhone SE los kopen.

[table id=12 /]

(via)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general