iPhone SE reserveren in Nederland, release op 5 april

iPhone SE reserveren in Nederland, release op 5 april

Vanaf vandaag (29 maart 2016) is het mogelijk om de iPhone SE en iPad Pro 9.7 te reserveren in Nederland. Zo kan je bij de online Apple Store terecht, of bij een van de Nederlandse retailers, om een pre-order te plaatsen. In dit artikel zal je meer lezen over de pre-orders en release.

iPhone SE reserveren

Het was al langer bekend dat je een iPhone SE pre-order op 29 maart kon plaatsen in Nederland. Enkele retailers accepteerde de pre-orders al wat eerder, maar vanaf vandaag is die officieel. De iPhone SE release vindt plaats op 5 april. Wil je dit toestel hebben, zorg dan dat je er snel bij bent. Anders zou je zomaar nog een maandje extra mogen wachten.

Mocht de iPhone SE in Nederland uitverkocht zijn, dan zal je ook terecht kunnen in Duitsland. Daar kon je de iPhone SE reserveren vanaf 24 maart, en vindt de release op 31 maarts plaats. Als je de iPhone SE wilt reserveren in Nederland, houd dan rekening met de volgende prijzen:
– iPhone SE 16 GB: €489
– iPhone SE 64 GB: €589

Deze kan je online bij de Apple Store reserveren, of je bestelt hem bij Belsimpel, Mobiel.nl (voorheen Studentmobiel) of Typhone.

iPad Pro 9.7 reserveren

Naast de iPhone SE, bracht Apple ook de iPad Pro 9.7 inch op de markt. Deze kan je ook vanaf vandaag, 29 maart, bestellen in Nederland. Deze iPad is een kleinere variant van de normale iPad Pro, die een 12.9 inch scherm heeft. Deze iPad Pro 9.7 heeft vrijwel dezelfde specificaties als de grote variant, waardoor je dus beschikt over de snelle A9X processor, 2 GB RAM en een Smart Connector voor accessoires. De iPad Pro 9.7 zal de release al op 4 april krijgen, een dag eerder dan de iPhone SE.

De iPad Pro 9.7 komt in drie modellen, waar het geheugen verschillend is. De prijzen daarvoor zijn als volgt:
– 32GB: € 689,-
– 128GB: € 869,-
– 256GB: € 1049,-
De iPad Pro 9.7 reserveren, kan je het beste doen via de Apple Store, aangezien de retailers deze in mindere mate op voorraad zullen hebben.

iPhone SE met abonnement?

Wil je alvast de iPhone SE in combinatie met een abonnement bestellen? Kijk dan eens in onderstaande tabel:

[table id=12 /]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general