‘Opvolger iPhone 7 wordt iPhone 8’

‘Opvolger iPhone 7 wordt iPhone 8’

De opvolger van de iPhone 7 wordt de iPhone 8, en dat klinkt natuurlijk heel erg logisch. In dit geval bedoelen we er ook mee dat Apple de iPhone 7s over zal slaan. Ten minste, dit beweert Mark Moskowitz, analist bij Barclays. Deze bewering wordt gedaan op de aannames dat de iPhone 7 niet zo rigoureus zal veranderen, als de voorgangers dat deden.

Het is namelijk altijd zo geweest dat een nieuwe nummer in de iPhone-lijn garant stond voor een gloednieuwe iPhone. Zo zou niet alleen de hardware verbeterd worden, maar onderging het design ook een verandering. Zo waren de eerste iPhones was meer rond in de hoeken, kreeg de iPhone 5s het strakke design en vergrootte Apple het formaat van de iPhone bij de iPhone 6 en iPhone 6s (en zeker de Plus versies daarvan. Kijk bijvoorbeeld de iPhone 6s Plus). Volgens de geruchten, die toch hardnekkig beginnen te worden, verschilt de iPhone 7 qua uiterlijk niet heel erg veel van zijn voorgangers. Grootste verschil zou zijn dat de antennestrepen naar de boven- en onderkant verplaatst zijn, en dat de 3,5 mm jack-aansluiting vervangen wordt door een Lightning-aansluiting. Dat laatste om de iPhone 7 nog dunner te maken. En dan is er ook nog de duallens camera van de iPhone 7 Plus, maar heel veel meer veranderingen zijn nog niet ontdekt in de geruchtenmolen.

Ondertussen wordt er ook steeds meer gesproken over de iPhone die het jaar erop aangekondigd zou gaan worden, de iPhone in 2017. Dit is dan de opvolger van de iPhone 7. Als we naar de naamgeving van Apple kijken, dan zou je zeggen dat dit de iPhone 7s zou worden. Maar de geruchten die over dit toestel verschijnen, zouden heel erg verschillen van de iPhone 7. Zo erg zelfs, dat we volgens Mark Moskowitz dus al kunnen spreken van de iPhone 8. Van Apple waren we immers gewend dat de ‘S-update’ vooral het verbeteren van de hardware en toevoegen van nieuwe functies was. Bij de iPhone van 2017 lijkt dit niet het geval, waardoor dat dus al de iPhone 8 gedoopt zou kunnen worden.

Apple kan het natuurlijk ook helemaal over de andere boeg gooien, en besluiten om te stoppen met de huidige naamgeving waar de nummers in verwerkt zijn. Na een tijdje blijven die nummers zich maar opstapelen, en zou het zeker niet zo’n gek idee zijn om de nummers maar gewoon weg te laten, en dan te spreken over de iPhone.

Hoe dit zal uitpakken, zal nog even op zich moeten laten wachten. Wie weet dat Apple de grote veranderingen toch al wel in de iPhone 7 implementeert. De iPhone 7 wordt naar verwachting ergens in september 2016 aangekondigd. Dat duurt dus nog wel even, wat nog lang genoeg zal moeten zijn om een beter beeld te krijgen van deze telefoon.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general