iPhone 6s kopen? Wacht even op de iPhone 7

iPhone 6s kopen? Wacht even op de iPhone 7

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Dan doe je er goed aan om nog even te wachten met je aankoop. Wellicht omdat je nog niet weet dat er binnenkort een nieuwe iPhone aankomt (de iPhone 7), en dat je die misschien wilt kopen. Het is echter ook zo dat de prijzen van de oudere toestellen van Apple (bijvoorbeeld de iPhone 6 en iPhone 6s) zullen dalen bij de aankondiging van een nieuwe.

iPhone 6s wordt goedkoper

Aanstaande woensdag, 7 september 2016, zal Apple een evenement houden. Hier zal naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd worden. De iPhone 7 zal betere specificaties hebben dan de iPhone 6s, en neemt zijn prijs over (naar verwachting van 849 euro). Dit betekent dat Apple de iPhone 6s goedkoper zal maken, wat ook weer betekent dat de iPhone 6 goedkoper wordt. Je doet er dus goed aan om nog even op de iPhone 7 te wachten, als je van plan bent om een nieuwe iPhone 6(s) te kopen.

iPhone 7 kopen

Ook kan je natuurlijk besluiten om de iPhone 7 te kopen. Naar verwachting zal dit toestel twee weken na de aankondiging in Nederland verkrijgbaar zijn. Wat betreft het design hoeven we niet op grote veranderingen te rekenen. Zoals de iPhone 6(s) er nu uit ziet, zo zal de iPhone 7 er ook ongeveer uit gaan zien. De veranderingen zal je bij de antennestrepen zien (die worden beter verborgen) en de koptelefoon aansluiting zal verdwijnen.

apple-event-september-2016

Wat betreft de specificaties zal de iPhone 7 wel de nodige veranderingen ondergaan. Zo krijgen we de nieuwe A10 processor, wordt het toestel wellicht stof- en waterdicht en krijgt het toestel een betere camera. Vooral bij de iPhone 7 Plus wordt de camera aangepakt: de iPhone 7 Plus krijgt waarschijnlijk een camera met een dubbele lens.

De verwachting is dat de iPhone 7 weer de snelste telefoon van dit moment zal worden, maar dat betekent niet dat de iPhone 6s er heel erg veel voor onder zal doen. Ook dat toestel zal nog een paar jaar gewoon goed meegaan, waardoor een iPhone 6s kopen ook een hele goede keuze kan zijn. Wil je de iPhone 6s kopen? Kijk dan eens op de iPhone 6s pagina voor de beste deals, of zie onderstaande deals.

[table id=6 /]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general