iPhone 6S abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
De iPhone 6s is de opvolger van de iPhone 6, en aan de buitenkant is het verschil tussen de twee iPhones niet te zien. Apple heeft de iPhone 6s echter wel heel veel vernieuwingen meegegeven, waardoor we misschien wel kunnen spreken van de beste S-update van Apple tot dusver. Zo komt de iPhone 6s met een verbeterde processor, die een stuk sneller gemaakt is. Ook verbetert Apple weer eens de camera wat betreft de megapixels. De iPhone 6s beschikt over en 12 megapixel camera, waardoor ook 4K filmen mogelijk wordt. Daarnaast is er nog een stukje nieuwe technologie toegevoegd: 3D Touch. Hierdoor wordt het scherm van de iPhone 6s drukgevoelig, en kan hard of zacht drukken een andere actie doen uitvoeren.

iPhone 6s kopen? Kijk dan een stukje verderop, daar vind je de beste iPhone 6s abonnementen. Daarmee kan je volop genieten van je iPhone 6s.

[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6s-abonnement
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone 6s abonnement

iPhone 6s met abonnement bestellen? Bekijk dan hier eens de abonnementen die we voor je op een rijtje gezet hebben. Hier staan, wat ons betreft, de beste iPhone 6s abonnementen in.


iPhone 6s prijs en modellen

De iPhone 6s zal in Nederland te koop zijn vanaf 749 euro. Voor die prijs beschik je over het 16 GB model van de iPhone 6s. Naast de versie met 16 GB, brengt Apple ook een variant met 64 GB opslagruimte uit en eentje met 128 GB. Hier betaal je per verhoging 110 euro meer voor, waardoor je dus op respectievelijk 859 en 969 euro uitkomt

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6s abonnement
iPhone 6s 16 GB met abonnement
iPhone 6s 64 GB met abonnement
iPhone 6s 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6s met KPN abonnement
iPhone 6s met T-Mobile abonnement
iPhone 6s met Tele2 abonnement
iPhone 6s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

De iPhone 6s prijs ligt daarmee natuurlijk best wel hoog. Je kan kiezen voor een iPhone 6s abonnement, zodat je de prijs voor het losse toestel wat naar beneden kan brengen. Uiteindelijk zal je over de duur van je iPhone 6s abonnement wel de kosten betalen, maar dat merk je dan minder op. Dit komt omdat de kosten dan over 1 of 2 jaar worden verspreid.

Apple brengt dit jaar de nieuwe iPhone in vier verschillende kleuren uit. Vorig jaar werd de iPhone 6 nog maar in drie kleuren op de markt gebracht: grijs, zilver en goud. Dit jaar voegt Apple daar de kleur roségoud aan toe, wat een roze gloed heeft.

iPhone 6s design: meer van hetzelfde

Over het design van de iPhone 6s valt niet zo heel erg veel te zeggen. Vanaf de buitenkant heb je slechts twee manieren om hem te onderscheiden van de iPhone 6. Op de achterkant vind je een S onder de naam iPhone, én de iPhone 6s is verkrijgbaar in de kleur roségoud (oké, de iPhone 6s is ook 2 millimeter dikker) . Dat de iPhone 6s hetzelfde design heeft als de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is niet per se iets verkeerd; de voorganger van de iPhone 6s ziet er immers ook gewoon goed uit.

Dit betekent dus dat we een 4,7 inch scherm hebben met afmetingen van 138,3 x 67,1 x 7,1 millimeter en een resolutie van 750 x 1334 pixels. Zoals ook bij de voorganger van de iPhone 6s zal dit dus betekenen dat je een helder beeld hebt. Verder is er aan de voorkant ook een vingerafdrukscanner te vinden, die volgens Apple twee keer sneller moet reageren. Deze zit, zoals we gewend zijn, in de homebutton.

3D Touch: dé nieuwe feature

Als we naar de laatste paar jaar kijken van Apple, wat betreft iPhones, kunnen we daar wel een trend in zien. Als Apple een iPhone met een nieuw nummer introduceert, is het in feite een volledige nieuwe telefoon. Bij een S-update, is het een verbeterde versie van de iPhone, met een nieuwe feature. Zo was dit bij de iPhone 4s de introductie van Siri, kreeg de iPhone 5s de beschikking over een vingerafdrukscanner en krijgt de iPhone 6s 3D Touch. Door 3D Touch wordt het scherm van de iPhone 6s drukgevoelig, en is het mogelijk om verschillende acties te hebben op hetzelfde stuk scherm. Als je bijvoorbeeld op je navigatie app hard op een plek drukt, dan wordt je meteen daarnaartoe genavigeerd. Dit scheelt weer een aantal stappen, als je het zelf moet invullen.

3D Touch is in feite hetzelfde als Force Touch voor op de Apple Watch, alleen heeft het een andere naam. Met 3D Touch komen er ook twee nieuwe functies. Deze worden Peek en Pop genoemd. Met Peek kan je een preview krijgen van de informatie die je wilt openen, en Pop brengt je daar meteen naartoe.

iPhone 6s 12 megapixel camera

Sinds de iPhone 4s beschikte de iPhone over een 8 megapixel camera. Ieder jaar verbeterde Apple de sensoren van de camera wel, waardoor je betere foto’s kon maken, maar de megapixels gingen niet omhoog. De iPhone 6s komt met een 12 megapixel camera, waardoor het nu ook mogelijk is om video’s in een 4K resolutie op te nemen. Ook is het nu mogelijk om panorama foto’s te maken met 63 megapixels.

Niet alleen de achterkant van de iPhone 6s krijgt een camera upgrade, de voorkant doet ook mee. Zo wordt de selfiecamera verhoogd van 1,2 naar 5 megapixels, en is het nu ook mogelijk om een soort van flits aan de voorkant van je iPhone te hebben. De zogenaamde Retina flits zorgt ervoor dat het scherm even fel oplicht, waardoor er meer licht is, en er betere foto’s gemaakt kunnen worden.

De laatste update die met de camera van de iPhone 6s te maken heeft, wordt Live Photos genoemd. Deze optie staat standaard aan, en zorgt ervoor dat de iPhone 6s ook de 1,5 seconden voor en na het fotomoment opslaat. Hierdoor kan je het fotomoment nog eens beleven. Facebook zal deze foto’s ook ondersteunen, waardoor je Live Photos op Facebook kan plaatsen en terugzien.

Overige iPhone 6s specificaties

Verder komt de nieuwe iPhone met de nieuwe A9 processor, die tot wel 70% sneller is dan zijn voorganger, en maar liefst 90% beter zou moeten zijn in de grafische aspecten dan zijn voorganger. Ook is er een nieuwe co-processor ontwikkeld, de M9, die nu altijd aan staat. Daardoor staat Siri bijvoorbeeld ook altijd aan, en reageert Siri bijvoorbeeld sneller.
Verder is er 2 GB RAM aanwezig bij de iPhone 6s, is er keuze uit 16, 64 of 128 GB opslagruimte en zal een volle batterij hij nog even lang door laten gaan als de iPhone 6. Dit betekent (volgens cijfers van Apple) dat de iPhone 6s 10 dagen standby kan staan, 10 uur internetten met het mobiele netwerk, 11 met WiFi en 14 uur bellen.

iPhone 6s kopen en release

Apple heeft de 6s op 9 september 2015 aangekondigd. Vanaf 12 september accepteerde het bedrijf de pre-orders voor zowel de iPhone 6s als de iPhone 6s Plus. Op 25 september heeft de iPhone 6s release plaatsgevonden in landen als Duitsland, Amerika en Engeland. De week erna zal de Nederlandse iPhone 6s pre-order volgen, waar de release de week erop (9 oktober) plaats vindt.
Een iPhone 6s kopen? Bekijk bovenstaande deals voor de beste abonnementen. Staat jou ideale abonnement er niet tussen? Klik dan eens op een aanbieding om alle andere abonnementen voor de iPhone 6s ook te zien!

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general