iPhone 7 / 7 Plus prijs en release

iPhone 7 / 7 Plus prijs en release

Apple heeft zojuist de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd. Hoewel het vanaf de buitenkant nog veel weg heeft van een iPhone 6 of iPhone 6s, is er aan de hardware een hoop verbeterd. Zo is de iPhone 7 nu stof- en waterdicht (IP67), heeft het toestel stereo-speakers, een verbeterde camera, een betere batterijduur, een snellere processor en meer opslagruimte. Ook is het verdwijnen van de koptelefoon-aansluiting werkelijkheid geworden. Daarvoor is nu de Lightning-poort beschikbaar.

Natuurlijk leuk al die dingen, maar wanneer is de iPhone 7 release en wat wordt de prijs van de iPhone 7? In onderstaand artikel beschrijven we de verschillende prijzen van de nieuwe iPhones.

iPhone 7 prijs en release

Na de aankondiging van de iPhone 7 zal de release plaatsvinden op 16 september. De afgelopen jaren was het zo dat de iPhone eerst in een aantal grote landen verkrijgbaar was. Denk daarbij aan Duitsland, Frankrijk, de VS en het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar zal de iPhone release daar op hetzelfde moment plaatsvinden als in Nederland en België. Pre-orders zijn te plaatsen vanaf 9 september.

De iPhone 7 prijs zal er als volgt uitzien:
iPhone 7: 32GB/128GB/256GB – €769/€879/€989

iphone-7-leveringen

iPhone 7 Plus prijs en release

De release van de iPhone 7 Plus zal op hetzelfde moment plaatsvinden als die van de iPhone 7. Ook hiervoor geldt namelijk hetzelfde verhaal als hierboven. Wat betreft de prijs zal de iPhone 7 Plus wel wat anders zijn. Die begint standaard helaas ruim 100 euro hoger dan die van de iPhone 7.

Dat betekent dus het volgende voor de iPhone 7 Plus prijs:
iPhone 7 Plus: 32GB/128GB/256GB – €909/€1019/€1129

Mocht je de iPhone 7 (Plus) niet los willen kopen, maar met een iPhone abonnement, dan kan dat natuurlijk ook. Zo hoef je de kosten voor het toestel waarschijnlijk niet allemaal in 1x te betalen, maar is je abonnement wel wat duurder dan een enkel sim only abonnement.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
Mobiel Vanaf € 769 Pre order Meer info
KPN Vanaf € 769 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf € 769 Pre order Meer info
Belsimpel Vanaf € 769 Pre order Meer info
GSMwijzer Vanaf € 769 Pre order Meer info
Coolblue Vanaf € 769 Pre order Meer info
Tele2 Vanaf € 769 Pre order Meer info
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general