iPhone 7 kopen? Reserveer de iPhone 7 (Plus) nu!

iPhone 7 kopen? Reserveer de iPhone 7 (Plus) nu!

Apple heeft de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus onlangs aangekondigd op het evenement van 7 september 2016. Zoals ook met de andere toestellen, zal ook de iPhone 7 weer te koop zijn in Nederland. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus release zal op 16 september plaatsvinden. De pre-orders bij Apple beginnen een week eerder, op 9 september vanaf 9:01. Nederland zit bij de eerste landen die de iPhone 7 kan krijgen. Wil je een iPhone 7 kopen? Lees dan eens verder.

Bij een groot aantal webwinkels en providers kan je je alvast inschrijven voor een iPhone 7 of iPhone 7 Plus voor de pre-order fase. Zie onderstaande tabel voor de online shops, om alvast de iPhone 7 te kopen.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
Mobiel Vanaf € 769 Pre order Meer info
KPN Vanaf € 769 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf € 769 Pre order Meer info
Belsimpel Vanaf € 769 Pre order Meer info
GSMwijzer Vanaf € 769 Pre order Meer info
Coolblue Vanaf € 769 Pre order Meer info
Tele2 Vanaf € 769 Pre order Meer info

iPhone 7 / 7 Plus pre-order

Wil je zeker zijn dat je de eerste in Nederland wordt die de iPhone 7 in zijn handen krijgt? Dan kan je eens kijken naar de pre-orders voor deze nieuwe iPhones. Kijk eens bij onderstaande aanbieders op de site voor meer informatie, met de vanaf prijs per telefoon, en reserveer de iPhone.

Mobiel: iPhone 7 Plus 909,-
Mobiel: iPhone 7 769,-

Belsimpel: iPhone 7 Plus 909,-
Belsimpel: iPhone 7 769,-

Het is daar ook mogelijk om alvast de voorlopige iPhone abonnementen voor de iPhone 7 te bekijken. Het is nog niet helemaal zeker of dit ook de prijzen en abonnementen zullen worden bij de daadwerkelijke Nederlandse release, die kunnen lager uitvallen. Bij de release van de iPhone 7 in Nederland zal je op iPhoneabonnementen.com ook een handig overzicht vinden van de beste aanbiedingen voor de iPhone 7.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general