Nieuwe Touch ID sensor voor iPhone 8

Nieuwe Touch ID sensor voor iPhone 8

Apple heeft weer een nieuw patent toegewezen gekregen van de USPTO. Dit maal gaat het om een Touch ID sensor. Het is heel goed mogelijk dat Apple deze zal gaan gebruiken voor de iPhone 8. Het patent heeft namelijk wat overeenkomsten met geruchten die we gehoord hebben over de iPhone 8.

iPhone 8 in 2017

Voordat de iPhone 7 überhaupt getoond was door Apple, werd er al volop gespeculeerd over zijn opvolger. Dat omdat de iPhone in 2017 tien jaar bestaat, en er van Apple verwacht wordt dat ze daar iets moois mee gaan doen. Deze nieuwe vingerafdrukscanner hoort daar bij.

Apple heeft een nieuwe vingerafdrukscanner nodig omdat het het scherm van de iPhone gaat veranderen. Er zou een OLED-scherm komen die de hele voorkant zou beslaan. Zo heb je geen schermranden meer aan de zijkant, maar ook niet meer aan de onderkant voor een knop (fysiek of zoals bij de iPhone 7).

iphone-8-touch-id-patent

Apple lijkt die oplossing dus gevonden te hebben, of in ieder geval een van de. In het patent wordt vermeld hoe een scanner de vingerafdruk kan lezen door een scherm van de smartphone heen. Zo kan je de scanner achter het scherm plaatsen, maar werkt de sensor nog steeds.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general