iPhone 6 valt minder vaak uit na update

iPhone 6 valt minder vaak uit na update

Een update naar IOS 10.2.1 kan ervoor zorgen dat de iPhone 6 minder vaak uitvalt. Volgens Apple zorgt de update ervoor dat aanzienlijk minder mensen geplaagd worden door de problemen met de iPhone 6 en de iPhone 6S. Apple stelt dat het probleem met uitvallende smartphones niet zo groot is: slechts een klein percentage van de gebruikers zou er last van hebben.

Behoorlijke afname

Uit de diagnostische gegevens van Apple blijkt dat de iOS 10.2.1 het probleem met de uitvallende smartphone in 80 procent van de iPhone 6S-gevallen en 70 procent van de iPhone 6-apparaten is afgenomen.
Het is niet helemaal duidelijk waarom de update niet werkt bij iedereen met een uitvallende smartphone in de iPhone 6 of de iPhone 6S-serie. Bovendien is niet duidelijk wat Apple precies heeft veranderd.

Pieken iPhone 6

Volgens Apple is iOS 10.2.1 op tenminste de helft van alle iDevices geïnstalleerd. Het probleem doet zich niet voor bij de nieuwste smartphone, de iPhone 7. Techsite TechCrunch ontving de statistieken van Apple. Daaruit blijkt dat de problemen met de uitvallende smartphones veroorzaakt worden door ‘hoge pieken bij een hoge activiteit’. Daardoor zouden oudere accu’s de pieken niet aankunnen en om die reden zou de smartphone uitvallen.

Verder heeft Apple een aantal wel een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Als het toestel uitvalt, dien je de telefoon aan het lichtnet te hangen. In de nieuwe update van iOS niet meer. Het toestel herstart dan zonder dat je deze hoeft op te laden. Volgens Apple kleven er geen veiligheidsrisico’s aan de problemen met de accu. Het is niet gevaarlijk, maar wel ongemakkelijk. Slechts een klein percentage van alle gebruikers heeft last van dit ‘ongemak’, zo stelt Apple.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general