Apple brengt iOS 10.3 beta 6 uit

Apple brengt iOS 10.3 beta 6 uit

Apple heeft gisteren de zesde beta van iOS 10.3 uitgebracht. De nieuwe update is binnenkort voor iedereen beschikbaar, mogelijk na het evenement dat mogelijk ergens deze maand al plaats zal vinden. Binnen de zesde beta zijn er weinig nieuwe features toegevoegd. iOS 10.3 kan zich op zich wel verheugen met nieuwe features, zoals bijvoorbeeld Zoek mijn AirPods en een betere weergave van het instellingenscherm.

iOS 10.3 beta 6

iOS 10.3 verscheen voor het eerst in januari. Daarbij kwamen er een hoop nieuwe functies aan bod, zoals bijvoorbeeld Zoek mijn AirPods. Met die functie kun je achterhalen waar je AirPods voor het laatst waren toen je ze nog in je oren had. Het is dus niet mogelijk om de AirPods realtime te tracken. Daarnaast heeft Apple voornamelijk het instellingenscherm onder handen genomen. Daardoor vind je de instellingen nu gemakkelijker terug.

Verder introduceert Apple een nieuw bestandssysteem: APFS. Dat moet de snelheid van de iPhone ten goede komen. Ook de eigenaren van een CarPlay-radio worden met nieuwe functies getrakteerd. Zo kun je met iOS 10.3 gemakkelijker tussen de drie meest recente apps schakelen. Ontwikkelaars krijgen daarnaast ook meer mogelijkheden. Zij kunnen vanaf iOS 10.3 reageren op de reviews die zij in de App Store krijgen.

Mogelijk zal iOS 10.3 binnen een paar weken voor iedereen uitgebracht worden. Daarmee lijkt het logisch dat iOS 10.3 beta 6 een van de allerlaatste beta’s zal worden, totdat Apple het nieuwe besturingssysteem voor iedereen uitbrengt. iOS 10.3 is beschikbaar voor alle ondersteunde iDevices, zoals iPhone, iPad en iPod Touch. iOS 10.3 beta 6 heeft buildnummer 14E5273A en is alleen beschikbaar voor publieke testers en ontwikkelaars. Aangezien de changelog alleen voor hen te zien is, kunnen wij deze niet op onze website publiceren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general