Apple kondigt rode iPhone aan

Apple kondigt rode iPhone aan

Apple heeft vandaag een rode variant van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus aangekondigd. De twee smartphones zijn onderdeel van een hele serie rode producten die Apple aanbiedt. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus in het rood zijn slechts beperkt leverbaar en behoren daarmee tot een ‘Special Edition’.

De twee smartphones behoren tot de (PRODUCT)RED-lijn. Een deel van de opbrengst van die lijn wordt gedoneerd voor onderzoek naar aids. Mensen die goede sier met een nieuwe, hippe kleur iPhone willen maken, kunnen deze vanaf 24 maart online bestellen, of deze kopen in de Apple Store.

Speciale kleur rood voor rode iPhone

De rode iPhone heeft een speciale kleur rood. Mocht je je afvragen hoe de nieuwe iPhones eruit zien: ze hebben precies dezelfde kleur als het lederen en siliconen rode hoesje binnen de (PRODUCT)RED-serie. Eerdere verhalen dat de smartphone er meer roze dan rood uitziet, zijn dus niet waar.

CEO Deb Dugan van (RED) noemt de introductie van de rode iPhones een droom die uitkomt. De organisatie wist niet dat Apple twee rode smartphones op de markt zou brengen. Voor hen komt de lancering als een totale verrassing. Apple heeft in totaal al 130 miljoen euro uitgekeerd aan The Global Fund, de stichting die geld investeert in onderzoeken naar aids in onder meer Afrika.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Wie de iPhone 7 of iPhone 7 Plus in het rood wil kopen, moet snel zijn. De smartphones zijn pas in beperkte oplage verkrijgbaar. De voorkant van de smartphone is wit, terwijl de achterkant van de smartphone rood is. De telefoons zijn verkrijgbaar in 128GB en 256 GB-opslag en zijn voorzien van een zilverkleurig logo. Op gebied van specificaties verschillen de telefoons niet van de overige iPhone 8 en iPhone 7 Plus modellen.

De toestellen zijn vanaf 24 maart in Nederland verkrijgbaar. Er is slechts een beperkte oplage beschikbaar, wat betekent dat de smartphones worden verkocht zolang de voorraad strekt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general