Apple komt met 128GB iPhone SE

Apple komt met 128GB iPhone SE

De geruchten zijn waar: er is inderdaad een nieuwe iPhone SE met meer opslaggeheugen aangekondigd. Het gaat om de iPhone SE met 128GB opslaggeheugen. Dat is een klein formaat iPhone met meer opslaggeheugen. Eerder was de iPhone SE alleen verkrijgbaar in 16GB en 64 GB-opslaggeheugen, maar Apple brengt nu een variant met meer opslaggeheugen uit.

De 16GB en 64 GB-varianten van de iPhone SE verdwijnen van de markt. Vanaf nu kun je alleen een iPhone SE met 32 of 128GB opslag kopen.

Zelfde design 128GB iPhone SE, meer opslaggeheugen

Het design van de iPhone SE blijft precies hetzelfde. De schermgrootte blijft ook 4 inch. Het enige wat verandert, is dat je meer muziek, films en games op de telefoon kunt opslaan. Bovendien zijn de iPhone SE in 16 GB en 64GB uitvoering niet meer verkrijgbaar.

Eerder deze week ging de Apple Store al offline om onderhoud te plegen. Dat betekent meestal dat er nieuwe producten worden toegevoegd. Apple belooft ‘iets speciaals’. Inmiddels is bekend dat het om een aantal nieuwe producten gaat, waaronder de iPhone SE in 128 GB-variant. Deze smartphone is niet opnieuw ontworpen, maar is bedoeld als aanvulling op het reeds bestaande assortiment. Apple verdubbelt de opslagen van alle iPhone SE’s. Dat betekent dat de smartphone met lagere opslagcapaciteit zal verdwijnen, al kun je deze voorlopig nog wel kopen bij de telecomwinkels, maar niet bij Apple zelf.

Naast de iPhone SE is ook een rode iPhone 7 aangekondigd. Deze gaat op 24 maart in Nederland en België in de verkoop. Voor een 32GB iPhone SE betaal je 489 euro, voor een 128GB-variant betaal je 599 euro.

iPhone SE is nu een jaar oud

De iPhone SE is inmiddels een jaar oud. Veel consumenten zochten een iPhone met een kleiner scherm. De iPhone SE is een kopie van de iPhone 6S, maar dan zonder Force Touch en met een kleiner scherm.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general