Zo ziet de eerste rode iPhone 7 eruit

Zo ziet de eerste rode iPhone 7 eruit

Apple kondigde dinsdag haar eerste rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan. De speciale editie is bedoeld om te vieren dat de techgigant al tien jaar samenwerkt met het Aidsfonds (RED). Met de aanschaf van de telefoon kun je onderzoek naar aids in Afrikaanse landen steunen.

De rode smartphones komen slechts in beperkte oplage beschikbaar. Daarom is het behoorlijk speciaal als je als eerste reviewer een unboxing video van het nieuwe toestel mag maken. Dat is Marques Brownlee gelukt. In zijn video deelt hij zijn bevindingen over het rode kleurtje van de rode iPhone 7.

Rode iPhone 7

Onder de motorkap is de rode iPhone 7 niet anders dan alle andere iPhone 7-modellen. Het enige dat anders is, is het uiterlijk van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Het toestel is rood aan de achterkant en wit aan de voorkant van het toestel. Brownlee kreeg de iPhone 7 geleverd in een doos met een afbeelding van de rode achterkant van het toestel.

De doos van de rode iPhone 7 heeft dezelfde inhoud als die van andere iPhone 7-modellen. Het enige dat is toegevoegd, is een flyer van het (RED)-fonds. De rode iPhone 7 heeft een oplaadkabel en een lightning-aansluiting.

Bevindingen van de rode iPhone 7

Brownlee heeft bij het uitpakken ook meteen zijn mening over het toestel gegeven. Volgens hem is de rode iPhone ‘erg fraai en echt rood’. Volgens de YouTube is de iPhone de meest ‘fotogenieke iPhone sinds lange tijd’.

De YouTuber noemt het toestel bijzonder verfijnd. De rode iPhone heeft minder last van vingerafdrukken dan de matzwarte en gitzwarte iPhone 7. Dat komt door de kleur en het geanodiseerde rode aluminium. Waar Brownlee minder tevreden over is, is de voorzijde. Die had hij – net als meerdere critici – liever zwart dan rood gezien.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general