‘iPhone 8 komt in september beperkt beschikbaar’

‘iPhone 8 komt in september beperkt beschikbaar’

De nieuwe iPhone 8 zal toch samen met de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus in september gepresenteerd worden. Hoewel de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus een grote voorraad zullen krijgen, zal de iPhone 8 slechts zeer beperkt beschikbaar komen.

De iPhone 8 wordt het nieuwe toestel van Apple, om te vieren dat de iPhone tien jaar bestaat. Daarvoor brengt het bedrijf een revolutionair nieuw toestel uit, voorzien van onder meer een OLED-display en andere features. Het wordt alleen bijzonder moeilijk om het toestel te pakken te krijgen, weten we nu al.

Beperkte voorraad iPhone 8

Als je nu al rijkhalzend naar de iPhone 8 zit uit te kijken, hebben we belangrijk nieuws voor je: je moet er in september echt als de kippen bij zijn om er eentje te krijgen. Analisten van Barclays verwachten dat het toestel gewoon in september te koop zal zijn. Mogelijk wordt het toestel nog moeilijker te krijgen dan de Jet Black iPhone 7 bij de introductie vorig jaar. De voorraad zal bijzonder beperkt zijn, waarna de levertijd snel hoog op zal lopen. Het is goed mogelijk dat je pas rond de Kerst of in de eerste twee maanden van het nieuwe jaar een iPhone 8 kan kopen.

Tot die tijd is de nieuwe iPhone 8 alleen voor mensen die de creditcard al paraat hebben liggen en onmiddellijk de smartphone willen aanschaffen. Dat gaat om liefhebbers, maar ook om verzamelaars en – helaas – handelaars die er een slaatje uit willen slaan. De analisten baseren hun vermoeders op een eigen tripje naar Azië, waarbij ze informatie vergaard hebben bij fabrikanten in de productieketen van Apple.

De iPhone 8 krijgt mogelijk een 5,8 inch OLED-scherm, geen fysieke homebutton en een mogelijkheid tot draadloos uploaden, zal deze niet standaard worden meegeleverd. De iPhone 8 wordt vermoedelijk samen met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus geïntroduceerd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general