Apple brengt iOS 10.3.1 uit

Apple brengt iOS 10.3.1 uit

Apple heeft deze week iOS 10.3.1 uitgebracht. Eerder sloeg het bedrijf deze versie bij de beta’s nog over. Toen deelde het bedrijf iOS 10.3.2 met ontwikkelaars en testers. iOS 10.3.1 is geen spannende update. In de update worden een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.

iOS 10.3 werd pas vorige week gelanceerd voor de iPhone en de iPad, maar Apple brengt nu alweer een nieuwe versie uit. Het gaat hier niet om een grote update, maar om een update die vooral in het teken staat van kleine bugfixes en prestatieverbeteringen.

iOS 10.3.1 downloaden

Apple heeft iOS 10.3.1 niet van tevoren getest middels een betaprogramma. Vorige week werd iOS 10.3 uitgebracht. Een dag later kregen ontwikkelaars en testers iOS 10.3.2 beta 1 opgestuurd. De vraag in de iPhonescene was dan ook waar iOS 10.3.1 gebleven was. Inmiddels is duidelijk dat Apple deze versie heeft gereserveerd voor een aantal kleine verbeteringen.

De software is inmiddels te downloaden via iTunes en over the air via WiFi. Deze update zou onder meer de beveiliging van het toestel verhogen. Wie last heeft van problemen met draadloos internet, doet er goed aan deze nieuwe versie te installeren. Deze versie zou dat probleem namelijk op moeten lossen.

Ondersteunde toestellen voor iOS 10.3.1

iOS 10.3.1 is uitgebracht voor de volgende toestellen:

  • iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro en iPad Pro 9.7
  • iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4
  • iPod Touch, zesde generatie

Update uitvoeren

De update is alsvolgt uit te voeren. Je krijgt een melding van de update, maar je kunt de update ook zelf starten door naar de instellingen van je iPjone, iPad of iPod te gaan. Vervolgens klik je ‘algemeen’ aan en kies je voor ‘software-update’. Daarna krijg je de instructies te zien en kun je de update installeren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general