Webshop biedt 32 GB iPhone 6 aan

Webshop biedt 32 GB iPhone 6 aan

Een eerste Nederlandse website heeft de 32 GB iPhone 6 in de verkoop gedaan. Normaliter is dat model alleen beschikbaar voor de Aziatische markt. Er gingen al een tijdje geruchten dat het toestel ook naar Europa zou komen.

Inmiddels is de 32 GB iPhone 6 verschenen in een Nederlandse webshop. Het gaat om een gerenommeerde webshop die garandeert het toestel echt te leveren.

32 GB Phone 6

Het gaat om een grote webwinkel die de 32 GB iPhone 6 aanbiedt. De iPhone 6 was tot nu toe alleen in Nederland verkrijgbaar in 16 GB, 64GB of 128 GB geheugen. Bij Apple is de iPhone 6 helemaal niet meer verkrijgbaar: je hebt alleen nog de keuze tussen een iPhone 6, iPhone 6S Plus, een iPhone 7 of een iPhone 7 Plus.

De webshop brengt nu de iPhone 6 terug in het assortiment, met een verrassende opslagcapaciteit van 32GB. Het toestel wordt aangeboden voor een bedrag van 579 euro. De webshop belooft dat als je vandaag nog bestelt, je het toestel morgen al in huis hebt. Bij andere bekende webshops is het toestel (nog) niet te vinden.

16GB uit de gratie

Het is niet duidelijk of andere webshops het toestel alsnog aan zullen bieden. Er is bovendien weinig verandert aan de 32GB iPhone 6. Het enige wat is veranderd, is de verdubbeling van het op slaggeheugen.

Vorig jaar waren iPhones en iPads met 16 gigabyte intern opslaggeheugen nog heel normaal. Apple neemt tegenwoordig steeds meer afscheid van deze kleine opslagcapaciteit. Een belangrijke reden daarvoor, is dat Apple Live foto’s en 4K-video’s heeft geïntroduceerd. De iPhone 7 is de eerste iPhone die geen 16 GB opslagcapaciteit meer heeft. Inmiddels is dit ook bij andere iPhones het geval. Zo kun je ook geen iPhone SE met 16GB interne opslagcapaciteit kopen. Vanaf nu kun je alleen nog toestellen met een minimum opslag van 32GB kopen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general