‘iPhone 8 later vanwege problemen met 3D sensing’

‘iPhone 8 later vanwege problemen met 3D sensing’

De iPhone 8 verschijnt mogelijk later dan gepland, omdat er problemen zijn met de 3D sensing-technologie. Al een tijd lang gaan er geruchten dat Apple dit jaar niet alleen de opvolgers van de iPhone 7, de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus wil presenteren, maar ook de iPhone 8 of iPhone X. Laatstgenoemde toestel is ter ere van het tienjarig bestaan van de iPhone.

Inmiddels komen er behoorlijk wat geruchten over het toestel binnen. Een hardnekkig gerucht is dat het toestel later komt. We hebben de laatste tijd meer geruchten gezien waaruit blijkt dat de iPhone mogelijk niet in september in de winkels komt te liggen.

iPhone 8 vertraagd door 3D sensing

Voorman Tim Cook heeft al vaker aangegeven dat virtual reality en augmented reality een belangrijke rol voor het bedrijf gaan spelen. Het lijkt erop dat de iPhone 8 of iPhone X een ondersteuning krijgt voor Augmented Reality. Hiervoor is 3D Sensing technologie noodzakelijk. De technologie wordt gebruikt aan de hand van de camera’s aan de voorkant en de achterkant van het toestel.

De sensor werkt op basis van infrarood en kan daardoor diepte inschatten. Op die manier is het mogelijk om straks virtueel door een game te wandelen. Volgens de nieuwste geruchten werkt de technologie nog niet helemaal feilloos en wordt de iPhone 8 of iPhone X om die reden pas later op de markt gebracht. Eerdere geruchten gaven nog goede hoop dat het toestel beperkt in september zou worden uitgebracht, maar mogelijk komt de nieuwe iPhone nu pas in oktober in november.

Daarbij is het belangrijk te onthouden dat er veel speculaties over het nieuwste toestel zijn. Het is dus verstandig ook dit gerucht met de nodige nuchterheid tot je te nemen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general