‘Dummy iPhone 8 duikt op’

‘Dummy iPhone 8 duikt op’

Er zijn foto’s op het internet geplaatst waarop mogelijk het design van de iPhone 8 te zien is. Het gaat hier om een zogenaamde dummy. Een niet-functionele telefoon waarin geen hardware geïntegreerd zit, maar waarmee wel goed te zien is hoe de nieuwe iPhone eruit zou moeten komen te zien.

Het is niet zeker of het hier om een echte dummy gaat, of dat iemand op basis van geruchten zelf een dummy heeft ontwikkeld. Mocht het om een echte dummy van Apple gaan, dan zijn een flink aantal geruchten bevestigd.

Als de iPhone 8 dummy echt is…

Als de iPhone 8 dummy op de foto’s hierboven echt is, dan worden een flink aantal geruchten bevestigd. Zo is op de foto te zien dat de iPhone inderdaad een glazen design met een rijstvrij staal frame heeft gekregen. Daarnaast loopt het scherm edge-to-edge, het zogenaamde randloze design. Deze geruchten zijn al een tijd lang in de wereld, waardoor het steeds aannemelijker wordt dat Apple voor dit design kiest.

Daarnaast zien we geen Touch ID-sensor aan de achterzijde van het toestel. Daarmee kunnen we stellen dat Apple de sensor mogelijk in het scherm wil verwerken. Daardoor neemt het gewicht wel toe. Maar het meest opvallende aan de foto, is het ontbrekende Apple-logo aan de achterkant van het toestel.

Het zou goed kunnen dat Apple een dummy in een vroeg stadium heeft laten maken en da de foto’s nu gelekt zijn. Maar het zou net zo goed kunnen dan een fan het ding zelf in elkaar heeft gezegd en de dummy dus nek is. Op de achterkant zien we namelijk een dubbele, verticaal camerasysteem. Verder lijkt de iPhone 8 vanaf de zijkant bekeken op de iPhone 4. Tot nu is het koffiedik kijken welke keuzes Apple echt zal maken. We weten mogelijk in september meer daarover.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general