Apple maakt reclame voor portretfunctie iPhone 7 Plus

Apple maakt reclame voor portretfunctie iPhone 7 Plus

Apple is een nieuwe reclamecampagne gestart om een nieuwe functie van de iPhone 7 Plus te promoten: de portretfunctie. In de reclame staat de iPhone 7 Plus centraal. Het is al een tijd lang mogelijk om portretfoto’s met de iPhone 7 Plus te maken.

De functie kwam uit bij een van de eerste releases van het nieuwste besturingssysteem, iOS 10. De iPhone 7 Plus is het enige toestel van Apple dat beschikt over een dubbele camera.

Dieptefoto’s iPhone 7 Plus

Doordat de iPhone 7 Plus beschikt over een dubbele camera, kan het toestel diepte zien. Om die reden kun je aan de hand van de portretfunctie dus ook scherptedieptefoto’s maken. Met de portretfunctie kun je de voorgrond scherpstellen, terwijl de achtergrond vervaagd is. Apple zegt in de reclame dat je met de functie vooral de focus kan leggen op hetgeen waar je van houdt.

“Al het andere laat je achter”, zegt Apple in de reclame. Het zou kunnen zijn dat de techgigant uit Cupertino reclame maakt voor de functie om zo nog even nadruk te leggen op de iPhone 7 Plus. Het kan ook zijn dat de functie gepromoot wordt, omdat het nog te weinig gebruikt wordt.

Reclame iPhone 7 Plus

In de reclame van Apple bevindt de hoofdpersoon zich in een stad ergens in Azië. Een vrouw ontmoet een man en zij maken samen foto’s in de stad. Op de foto’s wordt keer op keer de achtergrond vervaagd, terwijl de voorgrond wordt scherp gesteld. Het idee is dat de foto’s er dan professioneler uitzien.

De iPhone 7 Plus heeft een dubbele 12 megapixelcamera aan de achterzijde van het toestel. Doordat de iPhone 7 Plus een 12 megapixel telelens heeft, kun je optische zoom uitvoeren. Daardoor kun je scherptedieptefoto’s maken, iets dat op de normale iPhone 7 om die reden niet werkt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general