Apple komt met website over fotografie iPhone

Apple komt met website over fotografie iPhone

Apple heeft een eigen website gelanceerd over hoe je mooie foto’s kunt maken met je iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Aan de hand van instructiefoto’s kun je je kiekjes nog een beetje mooier maken.

Daarmee toont het Amerikaanse techconcern aan dat het bedrijf trots is op de foto’s die je kunt maken met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Beide toestellen hebben volgens Apple een goede camera, waarmee het mogelijk is bijzonder goede foto’s te maken.

Instructies over fotografie iPhone

Uit onderzoek van de Strategy Analytics blijkt dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus de bestverkopende toestellen van het afgelopen kwartaal waren. Apple heeft een website gemaakt om gebruikers te helpen betere foto’s met hun iPhone te maken.

De website zit eenvoudig in elkaar. Op de website vind je aantal korte instructievideo’s over hoe je je iPhone ook zou kunnen gebruiken. Daarin staan meer instructies over bijvoorbeeld instellingen, afstanden et cetera. De video’s zijn alleen in het Engels te zien, maar redelijk gemakkelijk te begrijpen.

In de video’s gaat Apple in op onder meet het maken van close-ups, panoramafoto’s en actiefoto’s. In de video’s houdt het bedrijf ook rekening met het feit dat gebruikers soms niet altijd in de juiste omgevingen video’s en foto’s maken. Daarom wordt er in de video’s aandacht besteed aan bijvoorbeeld straatverlichting, het maken van goede selfies en het gebruik van de timer.

Fotograferen met de iPhone 7

Voor de instructievideo’s is er gebruikgemaakt van de iPhone 7. Op de video is goed te volgen hoe je precies betere foto’s en video’s kunt maken. Apple heeft de video’s opgenomen met een iPhone 7, waardoor je precies alle stappen kunt volgen. De website is te vinden op de website van Apple en het YouTube-kanaal van Apple.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general