Insiders bevestigen geruchten iPhone 8

Insiders bevestigen geruchten iPhone 8

Er zijn nieuwe bronnen die de meeste geruchten over de iPhone 8 bevestigd hebben. Het gaat om drie medewerkers van de fabriek Foxconn, waar de nieuwe smartphones geproduceerd worden. Mogelijk laat de iPhone 8 nog even op zich wachten, maar er worden nu al geruchten door fabrieksmedewerkers van Foxconn bevestigd.

De geruchten worden bevestigd op een groot forum, Reddit. Daar vertellen drie Foxconn-medewerkers wat we alvast kunnen verwachten van de iPhone 8. Op het forum zijn zowel geruchten bevestigd als ontkracht.

Insiders iPhone 8 werken inderdaad bij Foxconn

De insiders die de geruchten bevestigen en ontkrachten, werken zeer waarschijnlijk inderdaad bij Foxconn. Dat blijkt uit onderzoek van andere Reddit-gebruikers. Zulk onderzoek is wel nodig, omdat iedereen op het forum zich kan uitgeven voor iemand anders. De identiteit is gecheckt door de gebruikers en aan de hand van de documenten en andere bewijzen is vastgesteld dat de medewerkers inderdaad bij die fabriek werkzaam zijn.

iPhone 8 bevestigd

De volgende geruchten over de iPhone 8 zijn waar. Momenteel werkt Apple aan een iPhone onder de naam ‘iPhone X’. Maar het is nog niet duidelijk of dat toestel echt zo gaat heten, of dat het een codenaam gaat. Er komt een verticaal geplaatste dubbele camera aan de achterzijde van het toestel.

Verder worden de bezels behoorlijk versmalt. Er zijn prototypes van het nieuwe toestel met een ingebouwde vingerafdrukscanner onder het scherm, maar dat werkte niet goed genoeg. Veel scanners gaan al kapot voordat ze onder het scherm worden geplaatst. Maar dat betekent niet dat de iPhone 8 een Touch ID-kop aan de achterkant zal krijgen. De knop wordt namelijk vervangen door een Retina-scanner onder het beeldscherm. Dat zou wel werken.

Ten slotte krijgt de iPhone 8 ook gezichtsherkenning, een betere camera aan de voorzijde, 3GB werkgeheugen en een mogelijkheid om draadloos op te laden. Apple stapt niet over op USB-type-C, maar blijft gebruikmaken van Lightning. Daarnaast is de iPhone 8 mogelijk vertraagd, maar het is nog niet zeker of dat echt zo is. Daar zijn de meningen behoorlijk over verdeeld.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general